Er jeg min mor?

I carry your heart with me

Jeg lovede, at jeg nok skulle overvinde mig selv og vise billeder af min seneste tattovering. For mig er den ikke blot placeret et intimt sted, men det er også titlen på mit absolut yndlingsdigt, og det er derfor en smule grænseoverskridende at vise frem – spøjst nok. Men det føles som endnu et lille brudstykke af mig selv, jeg viser frem til offentligt skue.


Digtet er skrevet af E.E. Cummings, og kender man det, ved man, at jeg er en kæmpe sucker for fuldstændig, ægte, ubelejlig, fortærende, kan-ikke-leve-uden-hinanden kærlighed. 

Hvis ikke kan det læses her: 

I carry your heart with me (I carry it in my heart) I am never without it (anywhere I go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling)

I fear 
no fate (for you are my fate, my sweet) I want no world (for beautiful you are my world, my true) and it’s you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will always sing is you

Here is the deepest secret nobody knows (here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows higher than soul can hope or mind can hide) and this is the wonder that’s keeping the starts apart 

I carry your heart (I carry it in my heart)

3 kommentarer

  • Anonymous

    Åh mit yndlingsdigt… Har længe haft planer om en tatovering med det 🙂 Har elsket det digt siden jeg så “In her shoes” første gang…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er den fin 🙂 By the way har jeg det nye navn til din blog! MILF.dk – Hva´behar?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg min mor?