Mangler vi virkelig "konkret information"?

Forresten #3

– Har jeg lært, at jeg langt fra er den eneste mor, der crusher fuldstændig på Kristian fra Ramasjang Mysteriet.. Det er i hvert fald ikke for Noams skyld, at vi ser det herhjemme! Har I set de brune øjne? Altså.. Jeg kunne godt 😉

– Tror jeg rent faktisk, at det for første gang nogensinde lykkedes mig at lade mit pandehår gro ud og blive langt. Jeg plejer at opgive midt i projektet, men ikke denne gang!

– Mangler jeg stadig at finde på det nye, perfekte navn til bloggen, så jeg kan skifte domæne. Ideer modtages med kyshånd!

– Er jeg ret sikker på, at jeg har tilegnet mig et overforbrug af den lilla rengøringsspray fra Ajax. Men come on.. Det bliver virkelig heller ikke nemmere! 

– Skal jeg lørdag til Vordingborg. En veninde fra min terminsgruppe med Noam har netop åbnet egen virksomhed og dermed studio op og har derfor spurgt, om hun må bruge mig som model. Det er vildt grænseoverskridende – især med den her mor-krop, men jeg glæder mig samtidig helt vildt.

– Har jeg endnu ikke fundet ud af, hvad drengene skal være til fastelavn. For pokker sådan nogle kostumer er dyre! Og det gør det jo ikke bedre, at Noam for det første slet ikke har en mening og for det andet ser så lidt tv, at han hverken ved hvem Spiderman eller Rasmus Klump er! 

– Er jeg virkelig presset på studiet for tiden. Vi er netop gået i gang med et nyt forløb, som er så obligatorisk, at man skal skrive under på at have deltaget efter hver undervisningsgang. At det samtidig ligger fra 12-16 om mandagen, således jeg først rammer Sejs EFTER institutionslukning, gør det virkelig ikke bedre! Hurra for godt forældresamarbejde, således Heine stræber efter at kunne hente drengene de pågældende gange.

– Følte jeg mig ret så 14 årig agtig, da jeg i fredags gik forbi Devils Ink for at få en navlepiercing.. Igen.. Hvorfor skal jeg nok uddybe senere.

– Skal jeg fredag for første gang nogensinde rent faktisk til en fest her på læreruddannelsen. Nu er det jo så også kun 5. studieår, jeg er her, så måske det var på tide at prøve en enkelt fest også.. 

– Har jeg bestilt mit eget fastelavnskostume af små enkeltdele på eBay. Om de så når frem inden fredag er en anden side af sagen. 

– Fylder jeg 25 år blot 5 dage efter Noams fødselsdag, og jeg panikker en smule (læs: virkelig meget!) ved tanken. Jeg har hverken lyst til kanel eller at være helt alene. Samtidig har jeg aldrig før samlet mine mange små grupper af veninder, og jeg har aldrig nogensinde selv stået for at holde en fest. Jeg overvejer at stikke langt væk hjemmefra. 

– Har Noam sagt, at han gerne vil have en “Lynet MacQueen” kage – og gerne i gul. Drengemødre, I er allerede mere end fortrolige med den, men til jer andre: den der skide røde racerbil fra tegnefilmen “Biler”. Jeg har overhovedet ikke nogen evner, der er værd at prale med, når det kommer til at pynte en kage, så jeg satser stærkt på hjælp fra en veninde. 


2 kommentarer

 • Fedt! Det har jeg overhovedet ikke opdaget! Det skal ses! Nu!

  Det er sådan en universal rengøringsting fra Axaj i en lilla bøtte. Den er fantastisk! Især til sådan en 1årig, der formår at få karry og tomatsovs OVERALT under aftensmaden. Bare et par spray og så er det væk – det kræver ikke engang særlig meget gnubben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uhh jeg bliver også totalt blød i knæene når Kristian rammer skærmen. Og nu har han fået endnu et program – WIN. Godt nok med dukker, men det overlever jeg nok…

  Lilla rengøringsspray fra Ajax – her er jeg gået glip af noget… Hvad kan den? Og er den så god, som reklamerne lover?

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler vi virkelig "konkret information"?