"Jeg kan godt selv" give-away

Forresten #5

– Så har jeg købt et abonnement til tv2play, udelukkende så jeg kan se Ruben i Sjit Happens. Det er klart krøllernes skyld!
– Var både Noam og Theo med i skole i mandags. Theo lagde sig til at sove på vej derop, men så genert som han er, har det nu heller ikke været et problem at have ham med. Til gengæld overraskede Noam-krudt-i-røven fuldstændig og opførte sig eksemplarisk!
– Kan bogen “Jeg kan godt selv” købes hos jegkangodtselv.dk og ellers er der rig mulighed for deltagelse i give-awayen endnu.
– Endte Noam med at ligge syg til Fastelavn! Det var så synd, for han havde virkelig glædet sig, iklædt kostumet flere dage inden og snakket om fastelavnsboller i en evighed. Hvor, han kender dem fra, vides ikke..
– Sagde Noam i forgårs: “Mor? Bamse må ikke sige ‘dum’. Det er ikke sjovt!” Han har fuldstændig ret! Hvad fanden er der lige med bamse? Han er da noget nær det mest irriterende og pædagogiske ukorrekte! Her prøver jeg ihærdigt at lære Noam, at de nyopdagede ord i børnehaven ikke er okay, alt i mens Bamse så fortæller Kylling, hvor dum hun er. Great. 
– Har jeg købt min første sømløse bh uden bøjle og push-up fra Erbs. Og jeg er fuldstændig hooked! Så kan det godt ske, at mine bryster praktisk talt er ikke-eksisterende, men til gengæld føles det slet ikke som om, at jeg har undertøj på og de fine blonder gør sig virkelig godt rundt om min lille talje. Det ser ikke tosset ud, jeg  eje flere! 
– Planlægger en veninde og jeg en tur til Rom til sommer. Ej hvor jeg glæder mig! 
– Har jeg stadig ikke fundet ud af, hvad jeg egentlig skal på min 25 års fødselsdag. Men det er en fredag, og jeg er børnefri. Det  da inkludere selskab og alkohol! 
– Har jeg stadig ikke noget internet i huset. Det er efterhånden ret dyrt i data på mobilen!
– Er min computer stået helt af. Så hvis nogen kender en måde, hvorpå jeg kan købe en billig Mac, så siger I endelig til, ikke? IKKE! 
– Er skærmen på min iPad i øvrigt også helt smadret. Tak Noam og Theo. 
– Er jeg vildt dum til at huske at rulle gardinerne for diverse steder i huset. Eller i det mindste blot lade vær med at gå nøgen foran min glas hoveddør efter 7, når samtlige håndværkere er på vejen. 
– Har jeg fundet på den fedeste form for opslagstavle herhjem til. Jeg glæder mig sådan til at vise jer resultatet.
– Var licensmanden forbi her til aften. En eller anden burde have mindet mig om, at jeg kan græde på kommando! Grædende, enlig mor på su må da give lidt? Fml!
– Elsker jeg, når Noam holder om Theo og siger: “Det er min lillebror”. 
– Bad jeg Noam under aftensmaden om at smage gulerødderne med svaret: “Ellers tak, mor”. I det mindste er han høflig.
– Var jeg godt tilfreds med “Fifty Shades of Grey”. Jeg ved, at man normalt ikke siger det, men jeg tror klart, at det er en fordel at have læst bøgerne. Der var så mange detaljer og sindsstemninger i bogen, som kan være svært at filmatisere, men som er gode at have i baghovedet, når man ser filmen. Uden disse kan jeg godt forstå, hvorfor nogle måske finder den en anelse plat. Og skal vi så ikke lige tage den én gang for alle? Det er ikke alle klappene i røven, at blive hængt op i loftet eller en sexslavekontrakt, der gør, at – i hvert fald – jeg er helt vild med bøgerne. Det er derimod den her fuldstændig ødelagte mand, som ender med at blive fuldstændig fantastisk og hengiven. Åh jo.. Vi drømmer alle om ham, vi kan redde 😉 
– Skal jeg på lørdag sammen med drengene hygge med Heines kusine og hendes yngste søn på Theos alder. Jeg er egentlig ret vild med tanken om, at vi fortsat kan være i hinandens liv, ligesom Heine stadig snakker meget med feks min yngste lillebror. Omvendt ville alt andet også være underligt – de var en del af mit liv i 7,5, jeg har betragtet dem som min egen familie og ikke mindst er det jo stadig drengenes familie.
– Endte Heine og jeg i mandags med at blive enige om en ret god samværsordning. Dén skal jeg nok komme nærmere ind på.

1 kommentar

  • Ruben som Olau, er da også bare for dejlig. Kæresten tror jeg ser serien, fordi den er sjov (hvilket den også er) men inderst inde er det kun for at kunne glo på Ruben hehe.
    Herhjemme husker vi at trække rullegardinerne for, men det var først for et par måneder siden min kæreste fortalte mig at man kunne se igennem det sorte rullegardin i vores køkken. Så nu er det slut med at gå nøgen ud og tage vand i køkkenet om aftenen. Overvejede et kort øjeblik at flytte midt om natten så naboerne ikke kunne få øjenkontakt med mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Jeg kan godt selv" give-away