Skod traditioner!

På fredag fylder jeg 25 år, og som ugift står jeg unægteligt for skud for en omgang kanel. Og hvad fanden er det egentlig for en skod tradition?! 
I lørdags, hvor vi fejrede Noams 3 års fødselsdag med boller og kage, havde jeg efterfølgende inviteret min familie til aftensmad, så vi kunne fejre min 25 års fødselsdag. Men inden Heine smuttede hjem, nåede han alligevel at tage mig fuldstændig off guard med en skål vand i håret og efterfølgende kanel! Min egen familie holdte sig heldigvis fra alt i den dur, men det får mig nu ikke til at grue mindre for fredag, hvor jeg ellers har planlagt at være long gone og væk fra alle spontane kanelgivende gæster..
For selvom jeg ikke fik vanvittigt meget af Heine, endte det da absolut alle steder alligevel, og fordi jeg fortsat havde gæster og dermed ikke smuttede i bad, indåndede jeg hele eftermiddagen og aftenen kanel. Så pludselig forstår jeg, når folk siger, at de efterfølgende ikke har så meget som overvejet at spise risengrød. Skod tradition.. Jeg siger det bare!

1 kommentar

  • Jeg skal gerne indrømme, at jeg synes de der kanel- og pebertraditioner og totalt latterlige. Først og fremmest er det pisse usundt (og klamt). Dernæst er det da et KÆMPE spild, at bruger xx kg kanel på at hælde ud over en anden person? Jeg tænkte netop over det i morges, da jeg kørte forbi en lygtepæl, hvor der i flere meters radius udfra, var et tykt, brunt lag af kanel overalt. Stakkels fødselar tænkte jeg bare.
    Da jeg fyldte 25, fik de nærmeste hurtigt at vide, at der var no mercy til den/dem der fandt på at hælde kanel over mig. Så ville det bare være ud af døren ASAP. Den slags tosserier gider jeg slet ikke stå model til og så er jeg egentlig ligeglad om folk synes jeg er en sur mokke 😉
    Jeg krydser for at du slipper for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *