På det her tidspunkt....

Sofa søgning

Da Heine og gik fra hinanden, var der en masse praktisk ting, der skulle ordnes. Feks er alle møbler – med undtagelse at sengen – købt sammen, ligesom alle tallerkener, service, de fleste film og 100.000 andre i princippet ligegyldige ting også er. Der var hverken kamp eller diskussion over nogle af de materialistiske ting. Vi var helt enige om, at drengenes værelser skulle forblive, som de var, således han skulle ud og købe nyt. Men for at det ikke kun var ham, der skulle stå med store og dyre poster på nye møbler, valgte vi, at han bla kunne tage både seng, sofa og spisebord med sig. 
Jeg har derfor været på jagt efter nyt, og for første gang nogensinde er det kun min mening, der tæller. Men mens man kunne fristes til at tro, at det er en fordel, har det faktisk været lidt tricky, synes jeg, fordi der ikke har været ret meget input at hente andre steder fra. 
Sengen bliver blot to madrasser fra IKEA, jeg får sat sammen med ben under sig og en ny, hjemmelavet sengegavl, når overskuddet en dag kommer væltende ind over mig. Men jeg har omsider fundet en sofa, der ikke er alt for stor, så den passer ind i stuens lille størrelse, men som samtidig er ret neutral, blød og til en okay pris.
Sofaen hedder Chicago og fås i Sinnerup til 3999 kr inkl puf. Og så skal der helt sikkert nogle bløde puder og et tæppe til. 
Spisebordet bliver ligeledes også fra Sinnerup.. Satser jeg på! For pt står det angivet som udsolgt, men jeg har virkelig forelsket mig i det, så jeg håber inderligt, at det kommer på lager igen, inden Heine flytter ind i sin nye lejlighed d. 1. maj. Spisebordet er i øvrigt fra Bloom serien og matcher mit sofabord. Det står til 2499 kr. 
Men så er vores lille hus omsider også ved at være færdig.. I hvert fald hvis man fokuserer udelukkende på underetagen og ser bort fra de meget tomme vægge overalt.. Årh hvem, det bare kunne naile sådan en hammer og boremaskine! Det må blive i næste liv.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det her tidspunkt....