Alene-dage

Fornemmelsen af sommer

Vi var næppe de eneste, der nød sidste weekends varme sol, blå og skyfrie himmel? Drengene og jeg tilbragte bogstavlig talt dagene udenfor, lige fra vi vågnede, og til de utilfredse blev hevet ind og i seng om aftenen. Det er sådanne dage, jeg har set frem til: at terrassedøren kan åbnes op og ud kan drengene løbe, lege i sandkassen, rutsje og bare nyde den friske luft i hinandens selskab.

Søndag kom min mor spontant forbi, og hurtigt kørte vi ind i en vanvittig billig blomsterforretning i Silkeborg, fik væltet lidt af hvert ned ad hylderne og tog hjem og plantede diverse fine, favrige blomster i krukker i haven. Det har virkelig pyntet, og det lille frimærke med græs på er efterhånden ved at være ret så hyggelig at sidde ude i. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til sommer, hvor vi kan nyde de varme dage, tænde for grillen og mærke græsset mellem tæerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene-dage