Stuva #1

Stuva #2

Jeg har makket lidt med Noams værelse, fordi det oprindeligt var meningen, at han skulle have et nyt, hjemmelavet skrivebord. Men planer ændrer sig, for i takt med at store biler, traktorer og lign. blev et hit herhjemme, opstod der et pludseligt behov for at kunne gemme noget af alt det legetøj lidt af vejen.
Jeg kiggede derfor lidt på Ikeas Stuva serie, netop fordi jeg er så glad for legetøjskassen til drengene LEGO. Så da jeg tilfældigvis så, at Pernille solgte lidt af sin skønne datters, slog jeg straks til. Har I en pige, bør I i øvrigt lige tjekke det vanvittigt fine børneværelse ud. Det er virkelig tøsehygge for alle pengene! 
Stuva kommoderne gør sig virkelig godt på værelset – legetøjet er nu opdelt og ryddet af vejen, og skufferne er så rummelige, at vi pludselig står i en situation, hvor der er masser af plads til nyt, kommende legetøj. Det er længe siden, jeg har kunnet sige det!
Noams værelse har i det hele taget ændret sig markant fra det gamle i lejligheden. Der er knap så mange forskellige farver og det føles bare mere stille og roligt. Men det er dog langt fra færdigt. Der mangler stadig at blive hængt hylder og billeder op, og så håber jeg på lidt overskud, når jeg når på den anden side af eksamen, så han atter kan få de fine harlekein tern på væggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuva #1