Den første gang

Forresten #12

– Har jeg nu slået 3 edderkopper ihjel inden for de sidste par dage. Og jeg føler mig hverken sej inden, under eller efter. I virkeligheden skiftevis jeg nok egentlig til at græde og skrige.

– Er jeg fuldstændig faldet for Modern Family, og lige om lidt løber jeg tør for afsnit på netflix.

– Er jeg i aften inviteret til blogevent hos Milk, og jeg glæder mig helt vildt.

– Er mine børn begyndt at sove igennem inde på deres værelse i deres seng. Jeg går ud fra, at min plan, om at de skulle samsove, så jeg fik min seng for mig selv, lykkedes. Men jeg må nok erkende, at jeg virkelig savner at have Theo liggende tæt opad mig. Typisk ik’os? Jeg stor-elsker, at Theo lige for tiden falder i søvn af sig selv, uden jeg sidder ved siden af i en helt time, men jeg mangler ham virkelig i min seng. For fanden altså..

– Har jeg været i gang med mit 4. år i nu 2 uger, og jeg havde fuldstændig glemt, hvor irriterende det er at cykle 8 km frem og tilbage i regnvejr. Jeg glæder mig overhovedet ikke til sne og slud!

– Fik jeg lavet øjenvipper med min veninde i fredags på vores tøsetur. Og jeg elsker det! Jeg vil have det for evigt. Tænk sig, at jeg vågner op og ligner faktisk en, der allerede har mascara og fint bukkede øjenvipper. Det er awesome!

– Kom min søster spontant til Vejle i lørdags og tog med mig ud og spise. Det var skide hyggeligt, og jeg elsker, hvordan vores forhold er blevet tættere, efter vi begge er blevet enlige mødre. Det lyder fuldstændig tåbeligt, men sandt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den første gang