Forresten #12

No adults allowed

Sidste tirsdag var jeg som sagt inviteret til blogevent hos Milk Copenhagen for at se deres nye aw15 kollektion: “No adults allowed”. Inden da jeg havde jeg naturligvis smugkigget på flere af deres items, men der var faktisk mange andre designs, som jeg blev fuldstændig forelsket i, da jeg så – og ikke mindst rørte ved – dem.

Så udover at modtage en virkelig lækker goodiebag med tøj, farveblyanter og snoller til drengene var der simplethen flere bluser, som jeg omgående snuppede med hjem. Og allerede dagen efter kontaktede jeg Milk igen, fordi jeg i den grad fortrød, at jeg ikke også havde købt den asfalt-farvede flyverdragt med hjem til Noam.

image image image image image

Det er et helt år siden, jeg sidst var til blogevent, så det var virkelig forfriskende at komme ud blandt andre bloggere, snakke børn, tøj, blogs og blive forkælet med lækkert mad. Og så er det bare aldrig en dårlig ting at få at vide, at man snildt ville kunne hoppe i en str 14 år, der var da også op til flere ting, jeg snildt kunne se mig selv i. Men størrelsen var netop en af de ting, jeg var spændt på. For som alle andre mødre hurtigt finder ud, er der bare vanvittigt stor forskel på størrelsen afhængig af mærke – og er man rigtig uheldig, kan der også være forskel på størrelserne i det samme mærke. Milks tøj er ret stort i størrelsen, så stort at jeg burde have valgt str 92 til Noam, for selv det er lige stort nok til ham. Jeg har små børn – ingen tvivl om det, så det er bestemt ikke Milks skyld, og faktisk er det ikke dumt at have en masse lækkert, nyt liggende, når Noam engang begynder at vokse. Dog har jeg ikke fået lov til at gemme alt væk, for Noam er helt væk i de mange fine prints, jeg kom hjem med, så han insisterer på, at det er lige meget, at tøjet er lige stort nok, for han vil altså virkelig gerne gå i ‘ræve blusen’.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #12