Typisk pseudoer?

Omvandrende reklamesøjle?

Hvis man følger med hos andre bloggere, ved man højst sandsynligt allerede, at Forbrugerombudsmanden har udarbejdet nogle nye retningslinjer, så vi overholder markedsføringsloven og dermed ikke ‘snyder’ jer. Jeg ved godt, at jeg er ret sent ude med nyheden, men jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte påpege, at jeg altså heller ikke er nogen undtagelse.

Det sidste års tid har jeg ikke haft særlig meget tid eller overskud til sponsorede indlæg, og de få, der har været, har naturligvis været markeret.

image

Men det er altså ikke helt nok længere, så fremover vil I se et stort, fed REKLAME skilt øverst i indlæggene. Feks har jeg selv købt og betalt blusen her fra Milk, men fordi jeg i anledningen af blogeventet tilbage i september fik rabat på købet, skal indlæg, hvor Noam er iklædt blusen, markeres som værende reklame. Så det bliver de naturligvis.

2 kommentarer

  • Helle

    Enig med Nete. Jeg er også stoppet med at læse ‘reklamerne’ og dem der hele tiden tager modebilleder af deres børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nete

    Jeg vil bare benytte anledningen til at skrive, at din blog er en af de få tilbageværende mummy blogs, jeg følger – netop pga. de meget få sponsorerede indlæg, så jeg håber virkelig, du ikke skruer op for niveauet. Der har været rigtigt mange gode blogge som din, der har suget læseren ind i sit univers, men når de så blive populære, bliver lange autentiske indlæg erstattet af det ene sponsorerede indlæg efter det andet – og det er bare så uinteressant at følge, og bloggen mister hurtigt sin autenticitet. Så jeg håber, du vil fortsætte med at “keep it real” 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Typisk pseudoer?