At turde tage chancer

Forresten #15

 • Så ved man, at man nogle gange er lidt for meget en underskudsmor, når ens 3årige er gået i grammofonplade hak med sine overvældende mange spørgsmål, når den 2årige lillebror afbryder med: “Noam… Stop”
 • Er barnevognen nu både solgt og hentet. Det er eddermame en underlig følelse! Det er jo den første, store “baby investering”, vi foretog i sin tid, men Theo har aldrig gidet lInge i den, og nu hvor vi mister 40 m2, har jeg ikke plads til, at den bare… Står
 • Skal drengene og jeg hjem til min søster og hygge til disneyshow i aften med hendes børn og nye kæreste, som jeg ikke har mødt før
 • Overvejer jeg kraftigt at bestikke mine børn med en bolle og hive dem med til Louise Kragh lagersalg i dag. Længe har jeg været forelsket i hendes ringe og med 50% tvinger jeg mig selv til at være modig nok til at tage en 2årig og 3årig med i hånden
 • Fik jeg sidste weekend en lille, personlig tatovering. Jeg skal nok lige få vist jer den, hvis I ikke allerede har smugkigget på Instagram
 • Har jeg været så heldig at få rykket min praktik til Hældagerskolen i Vejle, selvom jeg fortsat går på læreruddannelsen i Silkeborg. Der skal jeg have 2 3. klasser i dansk og engelsk samt en række akt-elever. Og især sidstnævnte glæder jeg mig ufattelig meget til!
 • Er jeg i gang med forberedelsen til undervisningen og faldt tilfældigvis over et helt forløb omkring gys og gru på Clioonline.dk, og da den spørger, om jeg vil logge ind med det uni-login, jeg i sin tid fik fra læreruddannelsen, viser det sig, at jeg har 30.730 dages adgang tilbage. Hvordan det overhovedet er lykkedes, aner jeg ikke, men det gør en presset tid lidt mere inspireret
 • Har min mor arrangeret en pakkekalender til drengene, hvor der ikke nødvendigvis er en daglig gave, men nogle gange en opgave som feks at vi skal bage pebernødder og vedlagt er der så ingredienserne. Jeg er spændt på det og glæder mig til at se drengenes reaktioner og til alt den julehygge, det indleder til
 • Er jeg på mirakuløs vis blevet tilbudt en gratis vaskemaskine af en fra min klasse, så nu skal jeg kun investere i en opvaskemaskine – gudskelov!
 • Er jeg egentlig godt i gang med at pakke ned og rydde ud, men der er godt nok lang vej igen taget i betragtning af, at vi flytter om 14 dages tid
 • Har jeg fokuseret væsentlig mere på Noam end Theo ift flytningen. Det gik lige op for mig forleden aften, da jeg snakkede med min søster, som netop også flytter selvsamme dag. Så med dårlig smag i munden spurgte jeg Theo som det første om morgenen, mens han spiste, om han vidste, at vi skal flytte. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at han lytter og observerer mere, end jeg kan forestille mig, og at han lærer enormt meget gennem mine samtaler med Noam, hvor han gentager ord og sætninger. Men jeg havde alligevel ikke regnet med, at han efter sit “ja” undrende svar, ville fortælle mig, at vi flytter til Vejle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At turde tage chancer