Forresten #15

Kom sne, kom slud

REKLAME

I går så jeg tilfældigvis en nyhed om, at der er snak om sne i weekenden. Hurtigt fik jeg pakket drengenes vintertøj til Heine, da det gik op for mig, at jeg faktisk ikke har fået vist Noams nye, flotte flyverdragt fra Milk Copenhagen AFFILIATE

IMG_5023

Theo har som før nævnt overtaget Noams flyverdragt fra sidste år, vanter og huer er fra H&M, Name-it og Milk, og deres støvler er de obligatoriske fra Ecco. Så drengene er fuldstændig klar til, at der kan komme sne når som helst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #15