Kom sne, kom slud

Forresten #16

  • Er det gået op for mig, at jeg for første gang nogensinde i hele mit liv helt selv bestemmer indretningen i mit nye hjem. I princippet kan jeg vælge at gøre det hele fuldstændig pink, hvis jeg ville. Hvis jeg ville. Men hvor awesome er det ikke lige?!
  • Har jeg nu fuldført alle mine såkaldte “module requirements” på studiet og kan i princippet nu fokusere på både bachelor og praktikforberedelse. Altså hvis det ikke lige var, fordi jeg både havde en flytning og indkøring af to børn på én gang.
  • Henter vi i morgen nøglen og flytter på søndag. Egentlig skulle vi først have gjort det næste weekend, men min søster har været så sød at tage drengene nogle timer, mens vi får flyttet møbler og kasser til Vejle. Det gør hele næste uge med indkøring væsentligt nemmere.
  • Har I sikkert ikke misset, at der er Black Friday fredag, og jeg er simpelthen nødt til at smutte forbi Elgiganten og se, om de har et godt tilbud på en computer, så jeg rent faktisk kan skrive min bachelor.
  • Har jeg endnu ikke købt drengenes adventsgaver, og jeg har bundærligt ikke den fjerneste ide om, hvad fanden det skal være. Ligesom julegaverne for den sags skyld.
  • Er der efterhånden flere flyttekasser end gulvplads tilbage. Trods de er stablet! Jeg hader flytterod.
  • Kom jeg forbi Erbs lagersalg, og jeg var endda både inde og ude på under 10 min og flere sæt rigere. Normalvis bruger jeg str 34 i både overdel og underdel, men der må være forskel på størrelserne, for hele det ene sæt kan jeg slet ikke passe. Typisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom sne, kom slud