Trolde unger

Drengeværelse

imageInden drengene om lidt kommer hjem fra weekend hos Heine, benytter jeg mig lige mulieden for at være deres nye værelse – i ryddelig og fin udgave. Tilbage i foråret sagde Noam, at han altså ikke gad sove alene, og hurtigt fik han og jeg rykket rundt på drengenes gamle værelser, så de delte. Og det har de gjort lige siden. Derfor valgte jeg at takke ja til en 3 værelses, da jeg ellers havde tilbudet om en 4 værelses også. Og drengene stor-nyder det. Nu har de omsider ét forenet værelse lige ved køkken og stue, og det bliver pludselig benyttet som aldrig før.

Der mangler stadig en masse detaljer, som feks gardiner, natlamper, nogle wallstickers jeg har bestilt, billeder og så skal drengene og jeg i gang med at male den kommende weekend. Men I får alligevel lige en forsmag til, hvordan drengeneværelset herhjemme ser ud.

image

image image image

image image image

imageimageimageDet har krævet en kæmpe sortering og oprydning at få forenet værelserne, en del møbler er blevet solgt feks Sebra reolen på Theos værelse og endnu mere er blevet kørt på genbrugspladsen, så de to værelser kunne gøres til ét.

3 kommentarer

 • Lisbet

  Det er så fint… ??


  Man spørge om hvor din stigereol er fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Ja da – den er fra Idemøbler. Det er den brede udgave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mor

  Hvor er det blevet fint ❤❤❤ /knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trolde unger