Drengeværelse

Tenderness

Sidste uge var vanvittigt hektisk! Mandag morgen tog drengene og jeg turen til Silkeborg. Noam og jeg startede med at aflevere Theo hos Conni, for derefter hurtigt smutte forbi Rema efter flødeboller og frugt og bageren efter boller. I børnehaven startede vi så med at holde afslutning for Noam på hans stue, han delte flødebollerne ud, og børnene sang en farvelsang, gav ham nogle gaver, og han fik krammet hans to bedstevenner, Sixten og William og hans to yndlingspædagoer. Bagefter tog vi for sidste gang vores sko på og kørte op til Conni. Jeg har ikke været super begejstret for Noams børnehave, men det var alligevel vanvittigt sørgeligt at se ham modtage en gave fra Sixten og høre ham hviske på bagsædet: “Farvel børnehave”.

Hos Conni var en af hendes med-dagplejere og de børn dertil, og mens alle børnene blev spist af med gulerodsboller, rosinboller, melon og vindruer, åbnede Theo sine pakker op: et fotoalbum samt et billede i ramme og bagefter gav vi Conni hendes gave: en kæmpe julestjerne, vin, chokolade og den her helt fantastiske træfigur fra Willow Tree: Tenderness. Jeg har haft enormt svært ved at give hende den perfekte afskedsgave, som vil minde hende om Theo, men figuren her er et helt perfekt symbol på forholdet mellem hende og Theo. Og heldigvis mente hun det samme.

image

Ved gaven vedlagde jeg et lille kort med digtet:

Til verdens bedste dagplejer, Conni

Du er her, når mor og far de går, gi’r mig tryghed og forstår. Tørrer kærligt tårerne mine, får mig ofte til at gribe. Leger og danser dagen lang, giver et kram, når jeg har trang. Følger mig i stort og småt, sørger for, jeg har det godt. 

Tak for alle de dejlige dage, nu vil jeg ud i verden tage. Jeg vil længes, jeg vil savne, men nye ting jeg nu vil favne. Du har givet mig den bedste start på livet, som nu tager fart. 

Den største tak på denne jord, fra Theo og fra far og mor.”

Med et løfte om at komme på besøg, når min praktik er ovre til foråret, fik vi sagt farvel – og på gensyn – og krammet en milliard gange, inden vi gik ud ad døren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengeværelse