Værsgo! Få endelig pseudotvillinger, hvis..

Grøn er det nye sort

Det er helt tydeligt at se, hvordan planter i hjemmet har gjort sit indtog igen. I hvert fald hvis man er ejer af en Instagram profil 😉 .. Selvom jeg ellers knap nok kan holde liv i en orkide, er jeg altså alligevel hoppet med på bølgen. Sådan nogenlunde da.

IMG_0035 (1)

For jeg har forelsket mig fuldstændig i sølvtræerne! Jeg synes, at de er så fine og hyggelige, så nu har jeg købt et, omplantet det i en typisk Kähler vase og dagligt tjekker jeg nervøs op på, om det nu mangler vand eller lign. Bundærligt, ved jeg ikke, hvad jeg kigger efter. Overhovedet faktisk. For sølvtræerne ser jo allerede lidt grå og visne ud med deres små, tynde grene og fine, endnu mindre, grønne blade. Alligevel tvivler jeg ikke på, at jeg nok også skal få taget livet af den. Men jeg synes, at det er så fint!

I øvrigt kan I godt forberede jer på boligspam, for mens fiduserne har været hos deres far, har jeg skyndt mig at klipse en masse billeder.. I ved, mens hjemmet stadig er ryddet for legetøj, sutter og sokker.

IMG_0038

 

#søstrenegrene #kaybojesen #sølvtræ #kähler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Værsgo! Få endelig pseudotvillinger, hvis..