Vågen under kniven

Count down

Undskyld stilheden herfra, men jeg har haft virkelig travlt. Det kan absolut ikke anbefales at tage dobbeltmoduler på 6 uger – det er stressende, presset og uoverskueligt. Og lige nu glæder jeg mig mere end nogensinde før til at få overblik og få det overstået, selvom jeg er mere end nervøs for eksamen. Men derudover har vi haft virkelig travlt, og jeg har faktisk en masse at dele med jer, bl.a. Noams 4 års undersøgelse, et par malede vægge osv. Der er sket rigtig meget på det seneste.

Om kun 3 dage er jeg på vej til København til min brystforstørrende operation, og dér har der også været nogle sidste minuts ændringer. Operationen er først over middag, så i stedet for at tage af sted allerede fredag venter vi til lørdag, og så har Heine endda været så sød at tilbyde kost og logi, så vi snupper en overnatning hos ham med drengene, inden vi alene vender snuden hjemad søndag – et par bryster rigere. Et par dage senere kommer drengene så hjem igen.

Jeg er faktisk slet ikke nervøs. Hverken for narkosen eller operationen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er i de bedste hænder, og jeg er fuldstændig tryg ved det. Tanken om en brystforstørrende operationen startede allerede som 16årig, da jeg tidligt var færdigudviklet og ikke helt havde den størrelse, som jeg ville 😉 det var klart bare forfængelighed, men det er det også nu. To børn, to graviditeter, to amninger senere er det stadig bare forfængelighed, men modsat mit 16årige jeg ville jeg betragte mig som jordens heldigste med mine før-drengene bryster. Og nu er jeg her endelig: nu er jeg kun dage og få timer fra at få min drøm opfyldt. Jeg er virkelig spændt – jeg er spændt på resultatet, som jo vil tage måneder om at vise sig helt, men jeg er utrolig spændt på smerterne. Jeg har svært ved at forestille mig, hvor ondt jeg får og hvor lidt jeg bliver i stand til. Og hvor længe ikke mindst! Man er vel alenemor 😉 for det er klart et praktisk element, at jeg prøver at forestille mig, hvor længe der går, inden jeg igen selv kan rejse mig uden smerter, lave mad uden smerter, køre bil, kramme mine børn, vaske mit hår, tage tøj på og alt det der i mellem. Jeg prøver hele tiden at bilde mig selv ind, at jeg har født to børn uden smertestillende, så dét her kan jeg også godt.

I mellemtiden kan I lige få et lille sneakpeak fra min konsultation tilbage i februar, hvor der blev prøvet størrelser. Jeg skal som sagt have 450 ml high profile med implantater fra Mentor. Selvom det måske ser voldsomt ud på billederne, skal man huske på, at lige nu er prøve-implantaterne ovenpå brystet i en sportsbh, og det endelige resultat bliver derfor mindre end billederne viser.

FullSizeRender

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vågen under kniven