Post-operation

Ménage à trois

Jeg har længe tænkt, at der manglede et eller andet over sofaen, men jeg har samtidig ikke ønsket at hænge hylder eller lign op. For med 3 af Ikeas bestå møbler hængende på væggene synes jeg, at det bliver for tungt med mere af sådan noget.

Derfor lod jeg mig i stedet inspirere af en veninde på Facebook, som har de her fine trekanter på væggen i hendes stue. Og for at skabe en rød tråd i det lille hjem valgte jeg at fordele mine mellem stue og køkken. Det er smadder hyggeligt, og bliver jeg træt af det en dag, er det jo enormt nemt at pille ned igen.

image image image

I mellemtiden giver det lidt personlighed og fylde på nogle af de sidste tomme vægge, der var tilbage. Jeg er nemlig gået all-in på den der lidt hule-agtige, klemte stil, hvor der ikke er alt for meget tomhed og spildplads. Det kommer måske helt automatisk, når man bor 3 mand på 80 m2, men jeg synes bare, at det er så vanvittigt hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post-operation