Studierabat hos H&M

Is på Albuen

I går slap jeg min bacheloropgave før planlagt tid, hentede drengene og kørte ned på Albuen her i Vejle. Albuen er en strand nær Vejle Fjordbroen med iskiosk, legeplads osv. Vi kører jævnligt forbi der, og i går da Theos kontaktpædagog nævnte, hvor lækkert stedet er, når først solen står højt på himlen og resten af Vejle flokkes der, kunne jeg ikke dy mig mere.

Og lækkert var det også. Virkelig, virkelig lækkert. Og savnet! I Silkeborg er der ret langt hen til badestrande – jeg gætter på, at den nærmeste må være i Århus. Jovist, er der søerne i Silkeborg, som jo også er rigtig hyggeligt. Men når man som jeg er vokset op med saltvand, sand og vandmænd er det altså ikke helt det samme.

imageimage

Albuen ligger få kilometer fra os, og drengene stornød det! Vandet er naturligvis stadig meget koldt, men Noam trippede helt vildt efter at dyppe sine fødder deri, og den kolde fornemmelse afskrækkede ham overhovedet ikke. Theo derimod var ikke super begejstret for det kolde skyl, men alligevel havde ingen af dem spor travlt med at komme hjem. Dér kommer vi uden tvivl til at tilbringe mange timer, når først sommerferien rammer os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studierabat hos H&M