Is på Albuen

Bikini klar?

Mens jeg alligevel var på jagt efter sommertøj til drengene i H&M forleden, faldt jeg over en virkelig sød bikini. Jeg ved godt, at brysterne fortsat kan nå at ændre form og størrelse, men jeg ved også, at de populære modeller hurtigt bliver udsolgt og ikke er til at få fingrene i midt i juli. Så jeg tog chancen – og med 15 % rabat kostede den mig kun 80 kr, så går det galt, overlever jeg nok 😉

Det er en blanding af en fuldstændig surrealistisk og samtidig fantastisk følelse faktisk at kunne prøve en bikini, man kan fylde ud og ikke mindst se godt ud i. Dét er virkelig mange år siden, og det føles åndssvagt fedt.

image

Til gengæld kunne jeg så lige sammenligne med et billede af mig i bikini fra sidste år, og det er tilsyneladende ikke kun mine bryster, der er blevet større. Det er mave og lår også. Kvit og frit. For fanden også! Og lige netop her må man altså gerne bande 😉 Jeg satser på, at maven skyldes oppustethed efter operationen, men i virkeligheden hænger det nok nærmere sammen med, at jeg med et ejerskab af bil ikke længere cykler 8 km hver vej i skole.

image

Så træning skal der nok til på den anden side af min bacheloropgave og eksamen. Og opstraming. Man er vel blevet mor 😉

5 kommentarer

 • Du er gennemført lækker, Simone. Både på sidste års og dette års billede!

  Ikke være så hård ved dig selv ❤️ Tror der er mange ikke-mødre derude, der vil dø for din figur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Som alle andre stemmer jeg i. Du ser super godt ud Simone! ?
  Må jeg spørge om du købte kapselsikring. Og hvad de evt fortalte dig om dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Ja selvfølgelig ☺️ Jeg tegnede en kapselforsikring på 2 år. Thomas, kirurgen, fortalte, at kun 2% oplever kapseldannelse og af de 2% sker det indenfor de første 2 år i 90% af tilfældene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is på Albuen