Bikini klar?

Discount digs

Mit hjem er absolut ikke kun fyldt med Kubus stager og Kähler vaser. De fleste mødre, der har været på barsel indenfor de sidste år, har helt sikkert også befundet sig omkring åbningstid foran Netto en højhellig lørdag. Jeg har i hvert fald. Op til flere gange. For faktisk er både Netto, Fakta og andre discount forretninger jo virkelig begyndt at satse på lækre ting til hjemmet. Og det præger særligt mit soveværelse, som nu efterhånden er fuldstændig færdigt – og vanvittigt hyggeligt.

image image

Sengetæppet er købt engang i april i Netto for 129 kr. Det er helt åndssvagt billigt, når man som jeg ellers havde udset mit et fra Hay. Det var kun ved et tilfælde, at jeg faldt over det her, og der var da også kun det ene tilbage, da jeg stod i Netto en time efter åbningstid. Det er gammelrosa på den ene side og grå på den anden, så det passer rigtig fint ift min koksgrå væg.

Bænken købte jeg i Fakta for et par uger siden til 299 kr. Jeg mener, at de fortsat har den på Coops webshop i 2 forskellige størrelser. Selvom pladsen er trang i mit lille soveværelse, har jeg længe drømt om noget lignende for enden af min seng. Det giver bare et rigtig fint finish.

image

image

Bakkebordet er fra Bilka til 299 kr og fås også i en gul udgave, hvis man hellere vil det end den grå bakke. Jeg kan ikke længere se det inde på deres hjemmeside, men jeg ved, at de fortsat har det i butikkerne. De runde hattekasser er fra Søstrene Grene og købt sidste sommer. De fås ikke længere i de farver, men Søstrene Grene har dem altid med i deres nyeste kollektioner.

Den grå lysestage er købt i Føtex for 29 kr. Jeg har den også i en gammelrosa udgave, og ligeledes fås den i sort og mintgrøn.

Tilbage mangler jeg faktisk kun et lille vægtophængt natbord samt lampe, men jeg har endnu ikke fundet det helt rigtige. Og så er soveværelset omsider færdigt. Omsider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini klar?