Discount digs

Forresten #19

 • Skal I se: “How to be single”! Den er virkelig sjov og perfekt for en tøsefilms sucker som jeg.
 • Er Noam begyndt at sige: “Bibu bibu” a la robotsprog, når han bliver irettesat. Det er virkelig irriterende, og det må gerne stoppe. Nu.
 • Så kan det godt være, at jeg er den sidste person i verden, der ser Derek dø. I Grey’s Anatomy, naturligvis. Men jeg er sur! Det er så dumt! Ikke at jeg er sur, men at han dør. Dét er dumt!
 • Elsker Theo mig helt op til flyvemaskinerne, som han siger.
 • Får vi ikke græs før engang sidst i juni. Men så har det fandeme også bare at være rullegræs og klar til betrædelse i samme sekund! Med det her vejr sukker vi efter græs mellem tæerne og massevis af leg udenfor – uden det inkluderer jord og mudder i uanede mængder. Jeg vil have min have!
 • Er jeg så godt som ikke-eksisterende her i bachelorugerne. Jeg kan intet overskue. Og slet ikke min bachelor.
 • Har jeg omsider lært at bore! Jeg har rent faktisk hængt både en klukke til en plante op og tre træknager. Det er mega fedt, og jeg føler mig røv awesome!
 • Knap så awesome har jeg følt mig, mens jeg på under én uge slog hele 3 husedderkopper ihjel. Jeg ved godt, hvorfor de hedder husedderkopper: de er jo på størrelse med et hus! Første gang lod jeg den gå – eller den sneg sig væk i mit hysteri. Så jeg lukkede to døre mellem den og jeg. Naturligvis. Men næste morgen kom den igen, og med begge drenge ved siden af mig måtte jeg bevare fatningen og slog den ihjel med min sko. Jeg synes overhovedet ikke, at det var spor sejt! Alligevel føler jeg mig lidt strong and independent-agtig.
 • Skal I se “How to get away with murder”, hvis I ikke allerede har. Man ved bare, at den er god, når det er Shonda Rhimes, der er forfatteren bag. I ved – hende, der også har skrevet Grey’s Anatomy, Private Practice og Scandal? Ooooog.. Nu ved vi så for alvor, hvilken pige-pige Simone for alvor er 😉
 • Er Theo for alvor begyndt at tigge både Heine og jeg om en lillebror- eller søster. Senest var han begyndt at græde hos Heine – sådan oprigtigt græde – fordi han fik at vide, at det altså ikke  kom til at ske lige nu. Hos mig har han både lettet takket for, at det nok skal ske på et eller andet tidspunkt, men samtidig brokket sig over, at han altid er lillebroderen og at man altså ikke bare kan købe en baby.
 • Er jeg virkelig dårlig til kun nøjes med én. Ser jeg en kjole, der passer mig helt perfekt, vil jeg have den i flere farver. Ser jeg en fin krukke til blomster, vil jeg have flere, så de matcher. Bliver jeg tilbudt en Spangsberg flødebolle, vil jeg helst bare have to. Jeg ved ikke, hvad der er med mig.
 • Er Noam begyndt at blande sig i indretningen herhjemme. Forleden havde han rykket sin seng ind midt i rummet, for dér ville han helst have den. Og så synes han i øvrigt, at ‘Tiger’ plakaten fra Alfabetdyr, som Theo fik i sin tid, bør hænge ude i køkkenet. Jeg trøster mig med, at han i det mindste er bedøvende ligeglad med, hvad jeg finder af tøj til ham om morgenen.
 • Har jeg formået at få tabt min nye telefon, så hele skærmen fuldstændig gik i stykker, og jeg nu får glaskår op i hånden, når jeg rør ved den. Super! Og så endda præcis 3 måneder efter, jeg tabte den anden i toilettet. Jeg plejer ellers altid at passe så godt på mine telefoner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Discount digs