Dele-forældre

Stuva #3

SPONSORERET

Med to drenge på ét værelse kan man ret hurtigt løbe tør for plads til opbevaring af legetøj, spil og superhelte. Drengene har jo op til flere af Ikeas Stuva systemer, og det er bestemt ikke kun mig, der er glad for løsningen. Alt i mens jeg nyder det simple, hvide design, har drengene god gavn af selve opdelingen af alt deres legetøj. Lego er ét sted, Brio er et andet sted, biler, spil, plusplus, kuglebane og bøger er alt sammen opdelt i hver deres skuffe. Det gør det hele enormt overskueligt for drengene, fordi de altid kan finde, hvad de konkret søger, men de ved også, hvor alting skal placeres, når der skal ryddes op efter en lang dag fyldt med leg. Derfor valgte jeg at snuppe drengene med i Ikea efter mere af Stuva. Men fordi der naturligvis er en begrænsning for, hvor mange møbler man rent faktisk kan smide ind på 12 m2, valgte jeg at udnytte den tomme vægplads over Noams seng og købe 3 Stuva vægskabe samt kasser til at placere på hylderne, så alting derinde også er opdelt. Det fungerer smadder godt for os alle. Noam hjælper glædeligt Theo med at tage noget ned, som han ikke kan nå. Og det er endda til trods for, at moderen tænkte, at alle de der plusplussere og Kalaha spil skulle ligge så højt, at vi fjernede risikoen for kugler overalt på gulvet, når det altid ville kræve en voksen til at få det ned 😉

Bonus er, at Noams soveplads nu er blevet lidt hule-agtig. Så mangler der blot en natlampe og at tal- og abc plakaterne bliver hængt op.

2 kommentarer

 • Greg

  I really love this design and the idea of wall mounting the Stuva furniture. What’s the model of the bed I can’t find it on Ikea website.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Thanks ☺️ The bed isn’t from IKEA. It is made by the Danish designer Leander. You can find it at leander.com

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dele-forældre