Verden ifølge en 4-årig #1

Jeg synes virkelig, at vi er kommet til en helt fantastisk alder, hvor der kan føres lange samtaler med Noam, og hvor han kommer med mange og sjove udtalelser. Siden han har lært at tale, har han altid været fuld af spørgsmål, men det er tydeligt, at han også tænker meget og længe over tingene, og han har altid noget at fortælle og forklare.

Derfor synes jeg, at det kunne være sjovt at stille ham – og en række andre 4-årige de samme 25 spørgsmål om stort og småt. Til det har vi fået hjælp af den terminsgruppe, jeg i sin tid tilmeldte mig med Noam, og som jeg fortsat holder fast i <3 .. Fælles for alle børnene er, at vi mødre havde termin i marts 2012 med dem, men nogen er født både før og efter, alle er bosat forskellige steder i landet – og endda et par i udlandet. Nogen har ældre søskende, nogen har mindre, og andre har slet ingen. Det er så fascinerende at se, hvor forskellige, men fuldstændig skønne de 4-årige er på hver deres måde. De er fulde af personlighed, tankemylder og finurligheder.

Vi takker rigtig mange gange for den store opbakning, deltagelse og tilsendelse af videoer med de 4-årige, der her er klar til at besvare de første 5 spørgsmål.

God fornøjelse 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *