Verden ifølge en 4-årig #1

Lille dalmatiner

Okay, så jeg troede lige, at jeg her til aften var snu at snuppe Kenneths trimmer og gøre Noams hår lidt mere store-dreng agtigt a la i sommers. Men ærligt, rør aldrig, og jeg mener A L D R I G ved en trimmer, hvis du ikke aner en fuck om dem!

Naivt indstillede jeg den til den længste længde, og så gik jeg ellers i gang. Men i stedet for scenariet, jeg havde udtænkt mig hele dagen, endte jeg ikke alene med at skrige panisk ved første jeg-ved-ikke-engang-hvad-det-hedder klip? men vi formåede også at blive røv-uvenner, og jeg er nu indehaver af en 4-årig dalmatiner! Jeg gør det aldrig – aldrig! – igen.

img_0018

img_0016Nu satser jeg inderligt bare på, at Noams hår gror ligeså hurtigt som moderens, så vi kan nå forbi frisøren til en omgang første-hjælp inden jul. Og i mellemtiden er jeg vanvittig flov over at aflevere mit barn i børnehave for ikke at tænke på, hvad mon faderen siger, når han i morgen henter ham.

Fuck også!

Ps. Der må gerne grines.

2 kommentarer

 • Dorthe

  Jeg kommer sådan til at tænke på dengang min mor lavede nogenlunde samme nummer på min far…
  Hun havde formået at komme igennem det hele på en setting, som passede min far længdemæssigt – Så langt, så godt.
  Så skulle hun lige rette til i nakken – Du ved hun tog afstandsstykket af og fjernede det hår der med årene er vandret ned af nakken på den gamle mand (det må man gerne kalde sin far) og så ser hun så lige den der tot i tindingen, som stadigvæk er lang…
  Den ville hun da lige snuppe og kører så trimmeren igennem håret… – du ved… Uden afstandsstykket….

  Min far var IKKE happy, happy og har siden den dag ikke tilladt min mor at komme i nærheden af hans hår med en trimmer. – Det arbejde tilfalder i stedet mig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Haha kan godt forstå at N er gal på dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden ifølge en 4-årig #1