Alene hjemme

4xjulebørn


Noam 1 år, Theo 0 år

Noam 2 år, Theo 1 år

Noam 3 år, Theo 2 år


Theo 3 år, Noam 4 år

Det er helt vildt, så meget der sker. Shit, de er blevet store at se på, fiduserne. Man glemmer nogle gange, hvor hurtigt tiden faktisk går. For den flyver forbi. Den får en helt ny betydning, når man bliver forældre, for det bliver enormt svært at følge med. Man skal hele tiden huske sig selv på der midt i hverdagstravlhedens stress og jag at nyde øjeblikket. Nyde at børnene er små. For næste gang, man minder sig selv om at stoppe op, trække vejret og ånde ud i momentet, er de pludselig vokset igen. Dén følelse bliver bestemt ikke anderledes af at have pseudotvillinger. Der er konstant forandring. Konstant en i udvikling. Konstant fart på. Men de er skønne. Fuldstændig fantastiske, og jeg tager mig selv i at glemme, hvor små de faktisk var igang. Hvor skide nuttede og baby-agtige de var. Hvordan de duftede og hvilke lyde de sagde. For det går bare så stærkt.

Jeg benytter mig af Timehop app’en, som dagligt minder mig om, hvad vi lavede for 1 år siden, 2 år siden og sågar 8 år siden, hvis der altså har været aktivitet den pågældende dag for x antal år på enten min facebook, Instagram eller Dropbox. Det er en god lille påminder, synes jeg selv. Men alligevel tager jeg i at tænke: “Fuck, hvor er de blevet store altså!” Jeg har jo slet ingen babyer tilbage. Engang var hverdag bestående af babyer, min pusletaske fyldt op med bleer i diverse størrelser, der var altid et barn på armen, et sut der skulle koges og udstyr, der fyldte hele bilen. Nu har jeg ikke engang en pusletaske mere. Og selvom at de har en fantastisk alder, selvom det er skide sjovt med de ting, de siger, deres tankemylder og finurligheder, selvom det er pisse fedt at kunne snakke med dem og høre om deres dag, deres fortællinger, så savner jeg altså alligevel at sidde dér i sofaen, hvor tiden står helt stille, med en lille baby sovende i mine arme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene hjemme