Der er noget, jeg ikke har fortalt

Før og efter

Først og fremmest: tusind tak for de søde ord både her, på Instagram og privat ? Jeg ved endnu ikke, hvad jeg gør med bloggen. Jeg har valgt at fornye domænet, men på det seneste har bloggen, som i sin tid var ment som et frirum, været lidt af er stress-moment. Der er så meget, jeg gerne vil sige og fortælle, men enormt lidt tid at gøre det i. Det giver bare sammenlagt frustrationer. Og dét er slet ikke meningen. Det tager glæden fra at blogge. Men indtil videre er jeg her da, og så får vi at se.

I november var Kenneth og jeg ude og se det her skønne lille hus på 110 m2, som trængte til en klat maling og fornyelse. Det er en andelsbolig, men ejerne har fået særlig tilladelse til at udleje det, da de havde problemer med at få det solgt og samtidig havde købt nyt, som de er fuldt optaget af at renovere. Derfor blev vi efter et møde med bestyrelsen godkendt til at leje det og samtidig fik vi praktisk talt fuld råderet over huset af ejerne, som mentalt fuldstændig har sluppet det. Det har givet os enormt meget frihed til at gøre, som vi vil og ønsker. Det har været ret fedt – og virkelig lærerigt – at stå dér og skulle træffe beslutninger om feks valg af gulv.

Med hjælp fra vores familier har vi så formået på blot 5 dage at gøre byggerod til et hjem. Det har været hårdt og energikrævende, og vi er så vanvittigt taknemlig for alt den hjælp, vi har fået. Vi kunne ikke have gjort det uden dem ? Kenneth arbejder fast 30 timer fra mandag morgen til tirsdag middag og igen 16 timer om onsdagen, mens jeg har forelæsninger torsdag og fredag. Og så har vi altså også lige to drenge på 3 og 4 år, hvoraf den yngste lagde sig syg midt i det hele. Så folk har været i huset på skift og alle gjort hver sin yderst værdsatte indsats. Der mangler selvfølgelig stadig lidt, men vi kan sagtens bo her nu. Det er ganske få kasser, der mangler at blive pakket ud, jeg er begyndt at dimse rundt og gøre huset til et hjem, og i morgen får Kenneth og min søde svigerfar pakket de sidste møbler ud, samlet og monteret. Flytningen har nemlig krævet et par ture til IKEA, en levering fra IDEmøbler, mange ture på posthuset og en masse dba-salg.  Men så er det til gengæld også vanvittigt fint – og v o r e s ?

Måske har I set det første sneak-peak på Instagram, og selvom en klat maling og gulvudskiftning måske ikke lyder som den helt store renovering, er jeg alligevel imponeret over, hvordan det virkelig er et helt andet hus, end det vi modtog det for blot 1,5 uge siden.

Tadaaa! Nu glæder jeg mig bare til, at sneen engang forsvinder og sommeren byder på grill i haven, bålplads, hoppende børn på trampolin, solbærbuske, højbede og cykelture til Sunds sø ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget, jeg ikke har fortalt