Noam 5 år

3 fra 30

I dag fylder jeg 27 år. SYV OG TYVE! Jeg nærmer mig hastigt 30, som længe har været min panikalder. Fuck 40, det bliver piece of cake, for så er jeg jo allerede fyldt 30. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har længe følt, at når man bliver 30, skal man bare have styr på sit shit. Der er bare noget så voksent og alt andet end en følelse af ungdomlighed over 30.

Men for første gang i flere år må jeg ærligt indrømme, at jeg overraskende nok er ret afslappet omkring dét at nærme sig 30. For pludselig er jeg lige dér, hvor jeg hører til. Jeg har mine to, skønne børn, jeg er færdig med min bacheloruddannelse og godt i gang med min kandidat, og så bor jeg sammen med jordens mest fantastiske mand i det her hyggelige hus, vi kalder hjem. Og så er det faktisk helt okay at blive ældre, når det er med dem, jeg har allermest nært.

Kenneth har altid 30 timers vagter om mandagen, så han hviskede mig i øret, kyssede mig farvel og listede stille ud ad døren, mens der stadig var mørkt udenfor. Til gengæld havde han sørget for, at Noam og Theo en time senere stod ved sengen med flag og gaver i hånden og sang fødselsdagssang for mig. Det var simpelthen det sødeste, jeg nogensinde havde set. Og også hørt, mens de hviskede til hinanden, Noam løb rundt efter pakker og flag og fortalte Theo præcis, hvad han skulle gøre. Det var bare så fint, og jeg elsker, hvordan Kenneth er så betænksom og omsorgsfuld, at han havde arrangeret det hele med drengene <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noam 5 år