3 fra 30

Hr. Frygtløs

Foruden tonsvis af LEGO – heriblandt nogle virkelig smarte plader med veje på – fik Noam også en stor trampolin til haven og et par rulleskøjter.

Jeg er så imponeret over Noam. Han gik, inden han var 1 år, han cyklede af sted på sin løbecykel uden fald, inden han var 2 år. Som 3-årig fik han et løbehjul. Da han fyldte 4, fik han sin første rigtige cykel og uden aldrig at have behøvet støttehjul satte han sig op, og så drønnede han ellers af sted. I år har han som sagt fået rulleskøjter, og frygtløs tog han udstyret på og kastede sig så ud i det. Han har ingen frygt i livet, han er ikke bange for spor, og han har så vanvittigt meget gåpåmod. Han vil bare så gerne alting, han vil kunne alting, og han elsker at blive udfordret motorisk. Dét har vi altid vidst, men jeg er så imponeret over, hvordan han frygtløs sætter sig noget for, og så gør han det bare.

Verdens sejeste Noam <3 Vi er så stolte af dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fra 30