Når katten er ude...

Ude-børn

I weekenden var mine svigerforældre forbi og hjælpe med at grave trampolin ned, plante diverse og klargøre højbede, som skal være drengenes projekt henover sommeren. Vi har nemlig i dén grad ude-børn med lyst og mod på alt, hvad det indebærer. De elsker at være ude!

I dag har de været udenfor hele dagen med børnehaven og nydt det lækre vejr. De har hjulpet med gederne, hentet brænde og lavet bål, spillet guitar og leget. Alligevel var det med kæmpe begejstring, at jeg foreslog, at vi kunne købe frø til gulerødder og ærter til de første højbede, da jeg hentede dem. Nu mangler vi blot, at drengenes mormor kommer med jordbær, solbærbusk og boysenbærbusk. Theo absolut elsker alle slags bær, og selvom Noam ikke rør én eneste af slagsen, elsker han at vande og pleje sin lille have.

Så også hele eftermiddagen derhjemme er altså gået med at være ude. Vi har sået, vandet, (forsøgt at) slå græs, hoppet på trampolin og spillet kroket, som mine svigerforældre var kommet med til dem. Stod det til drengene, skulle vi helt sikkert også spise vores aftensmad udenfor.

I morgen har Noam meldt sig til en 2 timers cykeltur rundt om søen sammen med andre børn i børnehaven efterfulgt af en times fodboldtræning om eftermiddagen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han kommer til at elske det. Det er så godt til ham at blive fysisk aktiveret, få brændt krudt af og oplevet en masse. Og dét synes jeg virkelig, at drengenes børnehave er god til. Foruden at bruge hver en mulighed ude ved de mange dyr på den store åbne legeplads med både å og skov, kommer de også på rigtig mange ture og går til svømning hver fredag. Lige i drengenes ånd ?

Netop nu kobler drengene helt af med at bygge kæmpe togbane i stuen sammen, mens jeg roder rundt med nogle ting på bloggen. Snart sker der nemlig noget rigtig spændende, og jeg glæder mig til at fortæller jer om det. Om lidt slutter vi traditionen tro dagen med godnathistorie, kys og kram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når katten er ude...