Årets første sommerdag

Store drenge går selv i byen

Noam og Theo er faldet enormt godt til i den nye børnehave. De har masser af venner, de leger med, fortæller både de og pædagogerne dagligt. De elsker hele udelivet med alle de mange, forskellige dyr, der skal fodres og snakkes med, snobrød rundt om bålet med guitarspil og fælles sang og de mange, mange ture de er på. Feks er de fast altid på en 2 timers cykeltur om tirsdag her i byen, og om fredagen er der svømning. Godt nok kun for Noam, for det kræver, at er mindst 4 år for at være med til svømning, og at man kan cykle helt selv. Sidstnævnte øver Theo sig gevaldigt på, førstnævnte tæller vi ned til ? Og så passer det bare drengene så godt, at børnehaven ikke er stueopdelt. De både leger sammen, hver for sig med andre og sammen med andre dagen lang. De styrer det så godt, men det er så tydeligt at mærke på dem, at det er rart at blive afleveret samlet.

For små 14 dage siden kom Noam så hjem med sin allerførste fødselsdagsinvitaion. Han og alle de andre 4 og 5-årige børn var inviteret til en af drengenes 5års fødselsdag her i lørdags i 3 timer helt uden forældre. Så med en indpakket LEGO-æske i hånden og spændthed afleverede jeg Noam i et komplet fremmed hjem hos komplet fremmed forældre med en masse velkendte, små barneansigter. Og hold nu op, hvor havde de her 15 børn haft en fest med boller, rød saftevand, skattejagt og masser af udeleg på den her kæmpe gård. Det er helt vildt, at han allerede er blevet så stor og selvstændig, at han helt selv smutter i byen! Men han klarede det bare så godt og fortalte stolt om alt det, de havde lavet og hvor meget han havde hygget sig.

I mens havde Theo og jeg alenetid, for Kenneth var på arbejde. Vi hyggede ekstra med smoothie, en lang frokost med masser af snak og så lidt tegnefilm, mens vi puttede, inden Noam atter skulle hentes. Selvom Theo var ked af ikke også at være inviteret med, er der ingen tvivl om, at vi begge nød rigtig godt af at være helt alene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første sommerdag