1. jordemoderbesøg

Malede børneværelser

Jeg har altid elsket at få malet på en eller anden måde på drengenes værelse. Og også i de øvrige rum for den sags skyld ? Det giver bare lige dét ekstra, synes jeg. Det er derfor uden undtagelse, at også lillebror skal have malet en væg på sit værelse. Det bliver et af Kenneths projekter i sommerferien, og jeg glæder mig sådan til resultatet. Det er helt anderledes, end hvad jeg plejer, så det er lidt af et eksperiment.

Indtil det er færdigt, tænkte jeg, at jeg ville (gen)vise drengenes malede vægge gennem årene, hvis nu andre står og mangler lidt inspiration.

Noams værelse i Silkeborg:

Theos væg i Silkeborg – som lynhurtigt blev ændret, da striber bare slet ikke var mig alligevel ?

Drengenes fælles værelse i Vejle:

Drengenes nuværende, fælles værelse:

Men så er der hele debatten omkring børneværelser og bo-bedre billeder. Personligt er jeg mest til de afdæmpede børneværelser med lukkede opbevaringsmuligheder. Jeg tror på, at der er så meget stimuli i børnenes dagligdagsliv og rigeligt med farver på alt deres legetøj i øvrigt, at det ikke gør spor med et værelse i ro og orden til at koble helt af på og falde ned efter dagens mange indtryk og oplevelser.

Lillebrors værelse bliver derfor også i en grå nuance, men om resultatet bliver ligeså godt, som jeg forestiller mig, finder jeg ud af om en uges tid, når Kenneth har sin første ferieuge.

2 kommentarer

  • Hvor ser det bare rigtig fint ud altså!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Synes alle billederne er dejligt inspirerende især nu hvor jeg skal igang med lillemandens værelse 😉 Enig i at der ikke behøver være non-stop stimuli, men også gerne må være lidt “roligt” omkring sovehjørnet i værelset.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. jordemoderbesøg