Hjemme igen

Babyværelse

Vi er så småt gået i gang med værelset til den mindste lillebror. I virkeligheden er det slet ikke nødvendigt, for som erfaringen viser leger de slet ikke derinde de første mange år, men slæber alt ind i stuen 😉 og ligeledes skal lillebror selvfølgelig sove inde hos os i alt den tid, amningen står på. Det er i hvert fald planen. Men alligevel går der totalt reddebyggeri i mig, og det er altså virkelig også bare rigtig hyggeligt at pusle med babyværelse og føle, at man bliver mere og mere klar.

Som bekendt ville Kenneth gå i gang med mit malerprojekt i den her uge. Jeg har været virkelig spændt på det, for det er ret atypisk og det krævede da også lidt overtalelse, før han var helt med på at prøve det. Men selv synes jeg, at det er blevet virkelig, virkelig fint.

Der mangler stadig rigtig mange fine detaljer, som jeg glæder mig til at få klikket hjem løbende, bla. en stor plakat, der skal bryde overgangen i malingen over stolen, nogle kupler til legetøj, et bord/stole sæt og lidt andet til væggen, som jeg nok skal vise frem løbende.

Tremmesengen fra Leander er faktisk foruden alt drengenes babylegetøj og ganske lidt tøj af sentimental værdi det eneste, som jeg har haft gemt. Alt andet tøj og udstyr er enten solgt eller givet videre til veninder, så derfor har vi måtte starte stortset fra bunden med alt udstyr. Men generelt er vi godt med: de store ting som barnevogn, den førnævnte højstol og lidt andet er lagt til side i Ønskebørn og bliver hentet hjem, når vi nærmer os. Autostol samt base er købt brugt af en veninde og det samme er det meste babytøj, som nu ligger fint foldet sammen i skabet. Ellers er det småting som babyalarmer og vikle, vi mangler at anskaffe os, og det når vi nok inden november 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen