Hæklet halvmåne til lillebror

Kæreste-tid

Mens jeg som studerende har nærmest flere måneders sommerferie, som også drengene nyder godt af med deres lange ferie, har Kenneth blot de typiske 3 uger.

2 af dem er lagt i de uger, vi har børn hjemme, mens den sidste er i den sidste uge, hvor drengene er på ferie hos deres far.

Den første ferieuge med drengene var vi i sommerhus med min svigerfamilie, og også den her uge er fuldstændig i børnenes tegn. Den bliver brugt på en masse hjemmehygge, ture i zoologisk have, cykelture til sø og legeplads og lego land i morgen. Vi kobler helt af og fuldstændig nyder hinanden alle sammen og at der er intet, vi skal nå. Drengene bruger timer ude i haven og timer inde på at bygge lego. Og alle elsker det!

Men på lørdag, når vi afleverer drengene, fortsætter Kenneth og jeg sydpå. Vi har nemlig booket os et 4 stjernet hotel i Bibione ved Venedig, hvor vi skal tilbringe ugen, mens drengene er hos deres far. Det er ikke, fordi vi ikke gerne vil have dem med på udlandsferie – faktisk har vi vaklet meget frem og tilbage. Men samtidig er vi også opmærksom på, at det er vigtigt med “dig og mig” tid. Snart bliver 4 til 5, og så går der altså adskillige år, inden dét igen bliver en mulighed. Så når drengene alligevel skal på ferie væk fra os, har vi valgt at udnytte muligheden for en rigtig kæresteferie.

Og vi glæder os helt vanvittigt! Vi glæder os til sol, varme, lækre sandstrande og masser af fordybelse i hinanden. Uden afbrydelser. Lange morgenener i sengen, sene aftener og god, Italiensk mad.

Egentlig ville vi have bestilt en billig afbudsrejse, men med det dårlige vejr herhjemme er der intet, der hedder billigt. Priserne er steget helt vanvittigt – selv med to dages varsel, så i stedet kører vi derned og gør turen til en del af oplevelsen. Jeg var nok en anelse skeptisk omkring hele tidskonceptet, fordi vi jo netop kun har en uge til det hele. Men Kenneth lokkede med, at det bliver ren kvalitetstid uden mobil og fjernsyn, og dét solgte han ret godt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet halvmåne til lillebror