Fiduserne fortæller #20

HappyHello

REKLAME

Kender I til HappyHello? Jeg faldt over konceptet tilbage i starten af min graviditet og tænkte, at dét skal vi da prøve, når vores novemberbaby kommer til verden, for det lød da smart. Vi har været så heldige at få lov til at teste det, og det er virkelig smart.

Med et medlemskab hos HappyHello får man hver måned tilsendt en kuffert fuld af legetøj, aktiviteter eller andet som matcher til ens babys alder, køn og udviklings stadie. Alt sammen produkter som er med til at udvikle og stimulere ens barns motorik, sanser og kognitiv læring.

Man kan også vælge selv at designe indholdet i kufferten ud fra de godt 1000 forskellige produkter fra kendte brands, hvor man kan spare helt op til 85% på produkterne, hvis man hellere vil det.

Vi vågnede forleden op til, at der stod en kuffert til Theo. Indholdet i kufferten er typisk op til 4 års alderen, men Noam var mindst ligeså nysgerrig, og sammen har de to prøvet tingene. I kufferten fandt vi en skildpassebamse, en robot lavet af træ, som kan formes lige efter fantasien, f.eks. en bil – til kæmpe glæde for Noam. I kufferten var der også et spil omkring kroppen, hvor vi både lærte om nerver, fordøjelses system og skelettet, en familiekalender, legetøj til badet og et træspil fra Goki, hvor drengene for alvor fik testet deres logik. Dét spil er et hit for begge drenge, som godt kan lide at blive udfordret på den måde.

Konceptet med ekspertkufferten, der bliver udvalgt for en, er ret sjovt, synes jeg. Jeg kan godt lide overraskelsen ved at åbne kufferten og se, hvad der er fundet på til ens barn. Og så er det da ret hyggeligt at få en gave hver måned ;-).

Første måned kan få for 19 kr., herefter koster det 87 kr. i månedligt abonnement, og ekspertkufferten koster 199 kr. at modtage. Men man kan som sagt altid selv kigge hele sortimentet igennem med de mange, populære produkter og brands, udvælge og spare en masse procenter, end hvis man købte legetøjet og lign. i butikkerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiduserne fortæller #20