Momsterliv: eksamen

På besøg hos Carriwell

SPONSORERET INDLÆG – INDEHOLDER REKLAME

Her midt i eksamensræset med først den ene opgave efterfulgt af den anden, fik jeg i går et tiltrængt afbræk. Jeg var blevet inviteret ud til Carriwell, som ligger ganske få kilometer fra os.

Først og fremmest er folkene bag jo helt fantastisk søde. Man kan sagtens mærke, at de er passioneret omkring, hvad de laver, men virkelig også erfaren. Både rent professionelt, men ligeså meget ift. de erfaringer, de selv har gjort sig under og efter en graviditet samt ammeperiode. Vi fik derfor en god snak om deres produkter, som netop består af mere end ammebher. Derudover viste de mig rundt på stedet – og som en fin detalje så jeg et lille lokale i forbindelse med lageret med en maskine i. Derinde bliver Carriwells serie af ammeindlæg i henholdsvis silke, uld og bomuld altså syet. I det hele taget var det en rigtig god oplevelse med imødekommende og rare mennesker, der står bag Carriwell.

På besøget var jeg så heldig at få lov til at prøve en masse deres lækre produkter, som de vejledte mig i hele vejen igennem mht. størrelse og komfort. Jeg har været ret spændt på, hvad jeg egentlig skal bruge – og om der var noget, jeg kunne bruge, når først mælken for alvor løber til. Inden graviditeten brugte jeg 60I, men alting er selvsagt vokset – og alt rigeligt endda. Men Carriwells ammebher kan altså give sig op til 2 skålstørrelser, og det alene hjælper naturligvis en godt på vej. Med kun 8 uger til termin er jeg derfor slet ikke nervøs for valg af størrelse takket være deres vejledning.

Som bonus har jeg endda fået til at tage mine favoritprodukter med hjem til testning, og dem vil jeg naturligvis fortælle jer om i den kommende tid.

Carriwells sortiment indeholder som sagt mere end ammebher, graviditets- undertøj og badetøj. Der er også shapewear og en bellybinder til efter fødslen, og dét er jeg virkelig spændt på at prøve. Men først og fremmest er jeg nødt til at slå et slag for deres støttebælte under graviditeten. Jeg har hele tiden forbundet et støttebælte med det ekstra stykke stof, som man finder på sine graviditetsbukser. Jeg undervurderede det fuldstændig – det kan slet ikke sammenlignes. Selvfølgelig er jeg begyndt at være øm i ryggen og lænden, det er ved at være godt tung efterhånden. Men til det har jeg blot bedt Kenneth om at massere mig nogle gange – jeg har ikke betragtet det som deciderede rygsmerter, som jo ellers ikke er unormale at opleve i en graviditet. Men med det samme, jeg tog bæltet op over maven, følte jeg en kæmpe lettelse i ryggen. Bæltet er enormt komfortabelt, hvilket jeg slet ikke havde forestillet mig, men da jeg tog det af igen, mærkede jeg pludselig, hvor ondt min ryg faktisk gør. Jeg ved godt, at graviditet ikke er en sygdom, og at det blot er for en periode, men oplever man som gravid ømhed eller konkrete smerter i ryggen, skylder man virkelig sig selv at investere i et støttebælte. Det er ikke engang dyrt, men hold op en verden til forskel, det gør. Jeg hopper i hvert fald ikke ud af mit, før jeg har født 😉 Med den ømhed jeg følte inden, og den lettelse jeg føler nu, kan jeg kun forestille mig, hvor fantastisk det vil være for de gravide, som faktisk døjer rigtig meget med ryg- og lændesmerter.

Udover bæltet er jeg også hoppet i deres leggins. Graviditetsbukser er klart rare at have på. Når det ikke er ens første graviditet, glæder man sig til at hive ventebukserne frem igen, men det kan slet ikke sammenlignes med leggins. Jeg har egentlig blot haft et par billige fra H&M, men i takt med at maven – og numsen – er blevet større, er disse blevet mere og mere gennemsigtige. Det er knap så rart – især når også ens toppe begynder at dække mindre og mindre, og man derfor er meget bevidst om, hvor meget man i virkeligheden viser både foran og bagpå. Men Carriwells graviditetsleggins er altså af en helt anden kvalitet – de er tykkere og dermed også langt mere komfortable, og samtidig støtter de maven, da de er formsyet. Med bæltet indenunder er min mave altså pludselig slet ikke så tung, som jeg har følt i lang tid. Den er virkelig godt støttet, og det kan i den grad mærkes i min lænd.

De andre produkter vil jeg løbende teste og fortælle om. Men for nu vil jeg blot takke holdet bag Carriwell for en virkelig fed oplevelse, god vejledning og masser af forkælelse til den gravide 🙂 Det var en fornøjelse at besøge jer.

1 kommentar

  • Carriwell ApS

    Hej Simone
    Tak for besøget og tak for de pæne ord, de varmer vores Carriwell hjerte:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Momsterliv: eksamen