Første dag i hverdagslivet

Mød Atlas

Den dejligste tilføjelse til vores lille familie ???

Jeg har tidligere fortalt om vores store navnejagt, og hvordan vi til sidst stod med to navne tilbage. Omsider har vi valgt navn til lillebror. Eller egentlig blev det Theo, som gav det sidste skub, da han forleden spurgte Kenneth: ?Hedder han Atlas eller hvad?? Kenneth spurgte, hvad Theo synes, og da Theo netop mente, at dét er navnet, blev det godtaget.

Jeg havde aldrig før selv hørt om Atlas som navn, indtil Kenneth nævnte det. Men hurtigt har jeg forelsket mig i det, og siden har jeg hørt det både i film, tegnefilm og blandt venner og bekendte, som også har hørt om andre, der har fået navnet. Det andet navn, vi ellers havde på listen, siden vi kendte kønnet, er Villum. Det er også et vildt sødt navn, og jeg har haft rigtig svært ved at give afkald på nogen af vores to navnebud.

Om Atlas skal have et navn mere, tænker vi stadig over. Allerhelst så jeg, at han fik Villum også, men Kenneth mener, at der er andre navne, der klinger langt bedre. Det er ikke et absolut must, at han skal have to fornavne, men vi er faldet over nogle navne, som, vi synes, passer godt til Atlas. Så tiden må vise, om han skal have et mere eller ej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i hverdagslivet