”Hvad hvis de andre siger ad?”

Watery badelegetøj

SPONSORERET

Længe har drengene slæbt diverse biler, lego og transformers med sig i bad. Derfor har vi egentlig ikke haft konkret badelegetøj i lang tid. Så da vi blev spurgt, om vi ville teste badelegetøj fra Watery, takkede jeg da med henblik på Atlas, der godt nok endnu ikke kan sidde i et badekar, men snart vil få stor glæde af legetøj til badet.

Jeg tænker da også, at legetøj fra Moluk Pluï egner sig bedst til babyer, men det forhindrede altså ikke Noam i at teste det alligevel. Legetøj er formet som små, søde skyer. Mens den ene fungerer som en blød børste til at vaske snavsede børn og babyer, kan den anden fyldes med vand og dermed regne. Og legetøj, der kan hælde vand, er bare altid et hit herhjemme! Men modsat de udskældte badeænder, kan vandet ikke gemme sig grundet de mange huller i regnskyen, og man risikerer altså hverken mug eller svamp. Der er derfor både tænkt på kvalitet, funktionalitet og sundhed. Og så er skyerne jo også bare rigtig søde.

I vores kommende hus har vi valgt at få et stort badekar med plads til alle drengenebørnene, og så skal vi uden tvivl have investeret i noget mere badelegetøj. Men indtil da er det her en rigtig fin start.

Regnskyen og børsten kan købes til hhv 99,95 og 69,95 kr hos Watery.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Hvad hvis de andre siger ad?”