Vegansk pålæg

Update på Zentabox

SPONSORERET

Jeg har nu testet Zentabox i 3 måneder, og jeg må ærligt indrømme, at jeg er dårlig til at huske at tage mine vitaminer. Men den er udelukkende på mig. For den lille boks med alle de individuelle poser med dagsrationer kan i virkeligheden ikke gøre det nemmere for mig at skulle huske.

Boksen genbruges, når man hver måned modtager en refill med de nye rationer, og på den måde er det egentlig bare et spørgsmål om vane. Det er meget smart, og jeg er vild med konceptet om at genbruge boksen.

Zentabox sender ind i mellem en mail som reminder om at tage sine piller, så de gør altså virkelig sit for at hjælpe en. Og mens man skulle tro, at det blot er en standard mail, er det ikke helt tilfældet. Jeg svarede nemlig på en af deres mails. Som jeg skrev i mit forrige indlæg, undrede jeg mig over, at b12 ikke stod på listen over de vitaminer, jeg med en vegansk kost burde tage. For som jeg skrev i førnævnte indlæg, er b12 det eneste vitamin, man med en vegansk kost ikke kan spise sig til.

Jeg svarede derfor på en mail undrende omkring manglen på vitaminet – eller om jeg blot havde stirret mig blind på ingredienslisten. Tilbage fik jeg lynhurtigt et meget venligt og imødekommende svar – det viste sig nemlig at være en fejl i systemet, fordi ?vegansk kost? og ?ammende? ikke umiddelbart taler sammen i deres udregning. Jeg blev tilmed spurgt, om de ikke straks måtte rette, hvad jeg fremover skulle modtage. Så nu får jeg atter b12, som er meget vigtigt at få nok af uanset, om man er veganer eller ej. Når jeg altså husker at tage det ?

Tilbage kan jeg kun sige, at jeg synes, at konceptet med tilpassede vitaminer efter ens kost- og livsstil er virkelig smart. Tilmed bliver genopfyldningerne automatisk sendt hver måned – det er både nemt og simpelt. Og så er det tydeligt, at Zentabox er meget serviceorienteret med deres mails samt hurtige svar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk pålæg