To blev til tre og én gik på knæ

Veganske måltidskasser fra Årstiderne

SPONSORERET

Jeg tror aldrig, at jeg har været så glad for at se mad før, som da jeg åbnede min hoveddør i sidste uge og så den fineste, virkelig fulde måltidskasse med tilhørende frugtpose fra Årstiderne. Jeg elsker konceptet! Det er mad leveret direkte til min dør. Og så er det endda økologisk mad og friske, lækre råvarer, som vi går meget op. Men ikke nok med at jeg slipper for at handle ind, så slipper jeg også for at finde på, hvad der skal handles ind til. Vi kender alle til de perioder, hvor tallerkenen bliver fyldt med den samme ret igen og igen, fordi vi befinder os i en meget uinspireret periode, hvor vi simpelthen ikke aner, hvad vi ellers skal lave. Dér er jeg lige for tiden, så da jeg blev tilbudt at teste den veganske måltidskasse fra Årstiderne, takkede jeg jublende ja til det. En rengøringsdame oveni og så havde min hverdag faktisk ikke kunnet være nemmere ?

De sidste to uger har vi så modtaget kasserne, som er tilpasset vores koststil, vegansk mad. Dertil er der opskrifter, som indtil videre har budt på spændende, nye retter. Samtidig er konceptet også et godt bud på at mindske madspild, fordi man får lige præcis, hvad man skal bruge: skal der bruges 4 løg til ugens 4 måltider, jamen så finder man kun 4 løg i kassen. Det er ganske simpelt.

Opskrifterne i den veganske måltidskasse er lige til at gå til. Der har hverken været noget hokus pokus eller besværligheder ved opskrifterne. De tager alle mellem 30 og 45 min at lave, hvilket er den tid, jeg typisk bruger i køkkenet i forvejen. Og så har der altså været nok mad til 2 voksne, 2 børn og en prøvesmagende baby. Det eneste minus ved kassen har været, at den er knap så børnevenlig. Men med den stigende interesse for vegetarisk og vegansk mad, der generelt hersker for tiden, tænker jeg, at det nok skal komme før eller siden. Og indtil da er det nemt at undlade chili samt supplere hist og pist med lidt pasta, ris eller soyasovs og ketchup ? Og flere af retterne er vi uden tvivl nødt til at lave igen! Feks har jeg aldrig været super god til aubergine, men bagt i ovnen i en marinade af tamari og hvidløg fik både mig og min 6 årige til at kaste sig over skiverne.

Om lidt flytter vi til Holstebro og bor hos mine søde svigerforældre, så vi er i byen, når Noam efter sommerferien begynder i skole. Men jeg tænker bestemt, at vi skal fortsætte vores abonnement, når vores hus står færdigt til efteråret. Det har været fedt at slippe for planlægning, slippe for indkøbsture og samtidig prøve nye retter og råvarer. Dét skal vi igen.

Lige nu har alle nye kunder mulighed for at prøve en valgfri kasse fra Årstiderne med 15% rabat ved brug af koden: PV6KPZ lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To blev til tre og én gik på knæ