Klar, parat, friskolestart

Wedding inspo 2018

Siden min kære h2b pludselig faldt på knæ og dermed gav mig en ret kort deadline for selve brylluppet, har jeg brugt utroligt meget tid på at gennemsøge nettet for inspiration. Det er klart, at et halvt eller helt års planlægning ville have gjort mig godt. Jeg aner absolut intet om bryllupper. Jeg aner ikke engang, hvad jeg ikke ved. I sådan et tilfælde kan det godt virke enormt uoverskueligt, for man aner ikke, hvor man overhovedet skal begynde. At blive medlem af en kæmpe bryllupsgruppe på facebook hjalp næppe. Faktisk synes jeg, at det var en anelse overvældende med alle deres tømmermændskit, party favors og mange 100.000 kroners bryllupper.

Jeg har været til ganske få bryllupper i mine 28 år. Måske 3 fordelt udover de seneste 16 år. Og lets face it – tiderne ændrer sig hele tiden, og vores bryllup er ikke nødvendigvis et, der er særlig traditionsrigt. Hvis jeg kan komme udenom at blive kysset på, hver gang Kenneth går på toilet, så passer det mig ærlig talt super fint feks 😉 . Men det er jo altså rammerne, jeg skal have styr på, og ikke så meget traditionerne. De skal helt sikkert nok ske af sig selv, hvis nok mennesker husker dem og ikke mindst insisterer.

Jeg begynder at have styr på pynten, som Kenneth så venligt har overladt til mig. Han er ret ligeglad med valg af blomster, og det gør det uden tvivl nemmere for mig ;-). I dialog med den her skønne med-mor forleden, gik det så op for mig, at stilen for vores bryllup er ret så boho-inspireret. Jeg elsker enkeltheden, og hvordan vi inviterer naturen indenfor. Jeg elsker romantikken i lyskæder i loftet og levende lys på bordet med masser af grønt, men samtidig vil jeg gerne holde det simpelt og nedetone farvevalget. Det er jo heller ikke kun vores aften, men også dagen for Atlas’ navnefest, så det skal holdes simpelt og pænt og dermed passe til begge store dage i én uden diverse plastik sutteflasker kastet op på bordene.

Og fordi vi jo selvsagt har et budget med både nybyggeri, su, baby og to børn, vil jeg gerne efter brylluppet dele de kup og tips, jeg har erhvervet mig. Men jeg kan afsløre så meget, at vi i hvert fald ikke nærmer os 100.000 kr, og at pynten indtil videre er en god blanding af ikea-shopping, genbrug og ebay. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, friskolestart