Photo of the day

Brudekjolen til rådhusbrylluppet

Okay, so let’s talk about the dress. Jeg var ret uforberedt, da Kenneth valgte at fri til mig. Det er ikke, fordi jeg har smugkigget brudekjoler og dermed vidst, hvad jeg var til, og faktisk synes jeg jo heller ikke, at min krop er helt dér, hvor den skal være endnu. Det kommer – Atlas er ikke engang 9 måneder endnu.

Jeg vidste dog godt, at det ville blive en borgerlig vielse. Kenneth ønskede ikke et kirkebryllup, og med omtanke på at han ønskede navngivning fremfor dåb til Atlas giver det også god mening.

At jeg ikke fik et kirkebryllup, gjorde mig absolut ingenting. Det betyder ikke spor for mig. Det, der betyder noget, er ringen på min højre finger, mit nye efternavn og manden ved min side. Og så er vi bare personer, der er meget nede på jorden. Som vores toastmaster sagde, havde det ikke givet mening, hvis vores bryllup skulle holdes på et slot med helikopter and the whole nine yards. Fred være med det, gør det endelig, hvis I er til det – sådan er vi bare ikke. Vi ønskede os et bryllup, hvor hygge, nærvær og kærlighed var i fokus. Det behøvede ikke være over the top for at være godt.

Jeg synes, at det var udfordrende at finde en kjole. I hvert fald til at starte med. Jeg ønskede en fin, feminin kjole. En kjole, der ikke blot var en hvid sommerkjole, som er meget typisk for et rådhusbryllup, men som heller ikke var en stor prinsessekjole. Det er sådan en balancegang, synes jeg, for samtidig skulle den altså også passe på de her 5 kg for meget. Og nåh – være nogenlunde ammevenlig.

Når man bliver gift på et rådhus, er det virkelig, hvad man vælger at gøre det til. Man kan sagtens holde det fuldstændig low-key, men ønsker man den store oplevelse med slør, skørt og champagne, jamen så go for it. Bare fordi man fravælger en kirkelig ceremoni, behøver man ikke fravælge en magisk oplevelse i kærlighedens navn.

Så jeg faldt tilfældigvis over en bryllupssektion hos Nelly. Yes – du læste korrekt og faktisk har Asos også en tilsvarende. Fyldt med flotte, hvide brudekjoler uden du skal give din førstefødte væk. Så jeg bestilte en håndfuld, prøvede dem alle og udvalgte den, som jeg straks var blevet forelsket i. Og altså også den kjole, som gav et helt særligt blik i Kenneths øjne, da jeg facetimede til ham i Kroatien. Mermaid form med blonder fra top til tå. Resten sendte jeg retur. Så min kjole har altså kostet sølle 650 kr. Og det er ærlig talt ikke dét beløb, der gjorde, om jeg følte mig som en brud eller ej. Om vores bryllup var vores drømmebryllup eller ej. Om vi havde den mest fantastiske dag eller ej. For dét havde vi. Dagen var præcis som ønsket. Mine bryllupssko i en meget sart rosa med bindebånd er ligeledes fra Nelly og kan købes lige her til en vild pris lige nu.

Jeg vaklede lidt omkring mit hår og hvorvidt jeg ønskede slør eller ej. I sidste ende mærkede jeg efter, og slør er ikke lige mig. I stedet krøllede Kenneths fætters kæreste mit hår og satte op med brudeslørsblomst i rigtig boho-stil.

Og den flotte mand bag mig? Jo, Kenneths jakkesæt er faktisk et gråt fra Jack&Jones, som han så vanvittig godt ud i.

4 kommentarer

 • Maja L

  Selvfølgelig kan en ikke kirkelig vielse være smuk og på budget., Jeg købte min min kjole hos fantastiske WEDDINGDELUXE, som har korte kjoler til rådhuset eller til sommer bryllupet og store smukke prinsessekjoler, til super gode priser alt fra 500 kr til 20000kr. De lejer også kjoler ud, så man kan sagtens ha drømmekjolen på til sin store dag uden hele bryllupsbudgettet skal gå til kjolen.
  Jeg er så begejstret over WEDDINGDELUXE og deres smukke kjoler, at jeg har besluttet at jeg skal have en brudekjole ekstra, til at ta med på vores bryllupsrejse, for hvem vil ikke gerne ha nogle smukke billeder i smukke omgivelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nadia

  Har du overvejet at leje fra f.eks weddingdeluxe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Simone.
  Jeg har også haft set på kjolen til mit eget bryllup. Hvad størrelse købte du den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photo of the day