Når tandfeen har travlt

Holly’s

Jeg tror efterhånden, at enhver dansk mor kender til Holly’s. Vi genkender mærket på de små, fine firkløvere. Der er ingen tvivl: det er Holly’s: det er blødt, det er fint, og så er det faktisk Oekotex mærket. Dét anede jeg til gengæld ikke, men det gjorde bestemt ikke min begejstring mindre, da vi modtog en pakke fra Babysam fuld af fine styles fra den nye Holly’s kollektion.

Tøjet er virkelig smørblødt, og så er det smalt i pasformen, hvilket altid har været helt perfekt til fiduserne, da de i sin tid kravlede rundt i små Holly’s bodyer. Så jeg var ærlig talt lidt spændt på pasformen til Atlas, som altså modsat sine to brødre ikke ligger 2 kurve under gennemsnit, men derimod 2 kurve over gennemsnit. Alligevel så passede det ham bare noget så fint. Som bonus er den farveforskrækkede mor her ret så begejstret i de støvede farver, jeg modtog tøjet i. Og så endda i lækre, grønne nuancer, som er meget bedre til Atlas end alt det typiske blå, man finder ude i butikkerne. Noget, jeg altid har været særlig glad for ved Holly’s, er den amerikanske lukning på bodyerne og heldragterne. I stedet for en masse knapper oppe ved skuldrene overlapper stoffet, og det gør det altså også virkelig nemt at få tøjet ned over numsen, hvis uheldigt er ude og bleen ikke har holdt alt inde 😉 I disse tilfælde, som man altså kommer til at opleve som  forældre, sætter man utroligt stor pris på, at bodyen ikke skal hives op over hovedet, hvor man risikerer at få fedtet baby ekstra meget ind.

Atlas modtog både heldragt, body, bukser og hagesmæk, og har man lyst til at læse Momster-bloggernes oplevelse med Holly’s, så kan man klikke lige her ☺️ Herhjemme er vi i hvert fald rigtig glade for de små, bløde firkløvere, som nu forhandles eksklusivt hos Babysam

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tandfeen har travlt