Barnet bag diagnosen #3: Clara

Badeværelse-inspo

Én ting er at bo sammen med mange drenge. Så er et second badeværelse altså bare et must. Noget andet er luksussen ved at have sit eget forældrebadeværelse, hvor jeg for alvor kan dimse uden små pilfingre. Ej det er i virkeligheden noget fis, for drengene bruger – som forventet – badekarret mere end os, men det holder mig altså ikke fra at sprede hygge og skabe en følelse af wellness og velvære 😉

Vi har jo et eller andet med træ pyntegenstande, som ligesom vores hvide elementer går igen i hele vores hus. Jeg er vild med de her lidt hårde materialer op mod de hvide, feminine toner. Derfor var jeg også bare omgående solgt, da jeg i sommers stødte på murstensformeren på et loppemarked. Det er da oplagt, når man har bygget sit eget hus, ik?

Duftpindene fra Skandinavisk er min favorit of all times. Med indgang til badeværelset gennem vores soveværelse spredes der den skønneste, friske duft af bær allerede, når jeg træder ind i mit soveværelse. Dét er da fantastisk. Ringholderne i træ har min kære svigerfar drejet til os, spejlet er fra Ikea, og toiletrulleholderen er fra Ferm Living.

Selvom jeg er vild med hvidt-på-hvidt, er jeg alligevel lidt fristet af at male enten væggen bag toiletrulleholderen eller bag spejlet. Måske med kalkmaling? I en lækker grå? Generelt har jeg nogle vægge herhjemme, jeg godt gad skabe lidt mere personlighed med. Og tidligere har jeg bestemt heller ikke holdt mig tilbage, men der er et eller andet vildt nervepirrende over at skulle male helt nye vægge. Samtidig aner jeg intet om kalkmaling. Er det nemt nok at arbejde med? Kan man dumme sig med det? For allerede dér bliver jeg en anelse nervøs! Så har I gode erfaringer – eller ideer – så fyr endelig løs 🙏🏼

2 kommentarer

 • Cecilie Klokhøj

  Jeg har malet to vægge i vores nybyg med kalkmaling. Det er meget nemt at arbejde med, men også lidt hårdt for armene, da det er tyktflydende og du bruger en stor pensel. Men resultatet blev ret godt synes jeg, når man tænker på det er første gang. Var også lidt bange for, at male HELT nye vægge, men samtidig synes jeg også at nybyg kan blive meget klinisk, så for at komme lidt væk fra det, så malede jeg lidt.
  Vi har brugt Jotun lady Minerals. Valmuefrø i stuen og St. Pauls blue i soveværelset. 😍👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simonewissendorf

   Ja, det kan nemlig godt blive lidt for klinisk. Med lidt maling kommer varme, hygge og personlighed. Tusind tak for tip – jeg må kigge nærmere på Juton, det har flere efterhånden snakket om ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnet bag diagnosen #3: Clara