Barnet bag diagnosen #6: Christian

Bryllupsinspo: ikea hack til bordpynten

Inden brylluppet viste jeg jer, hvad jeg havde brugt som inspiration til pynt af bord og rum. Vi ønskede det enkelt, hvidt og levende. Eller jeg gjorde – min bedre halvdel kunne ærlig talt ikke være mere ligeglad med lys og servietter. Det er vist også helt okay ik? 😉 I stedet brugte jeg mine veninder, Pinterest og min kreativitet.

For det kan lynhurtigt løbe op. Pengene får ret hurtigt ben at gå på, når man inviterer 50 mennesker til mad, booker lokale og blomster og skal have bryllupstøj til intet mindre end 5 personer.

I baghovedet havde jeg også, at det ikke kun var vores dag, det var ikke kun vores bryllup. Det var også Atlas’ navnefest, og derfor skulle pynten fungerer til begge arrangementer. Der skulle altså hverken være blå balloner eller plastiksutter kastet ud på bordene. Jeg ønskede det simpelt, neutralt, men romantisk. Og jeg synes ærlig talt, at det lykkedes ret godt.

I loftet havde vi en mange, mange meter lyskæder hængende, som virkelig var prikken over i’et. Det var så smukt. Lyskæderne havde jeg lejet af en privat person i en facebook gruppe for folk, der skal giftes.

På bordene ønskede jeg hvide lys i forskellige højder i glasstager, hvide stofservietter, brudeslørs blomst og masser af greenery. Derfor tog mine svigerforældre saksen i hånden og plyndrede en af deres fine buske, som så blev spredt langs bordene og som vi så supplerede op med brudeslør. Blomsten blev ligeledes foldet ind i de mange, hvide stofservietter, som var lagt ovenpå talerkerne med tilhørende navneskilte.

Og lysestagerne? Jo, jeg havde kig på forskellige cisterner i forskellige højder, men det kan hurtigt blive en heftig pris. I stedet tog vi i ikea. Der spurgte jeg en ansat om deres 365 serie med glas. Han fortalte, at mange køber glassene til lys, og de altså burde kunne holde til de varme grader. Så vi udvalgte 3 forskellige størrelser, snuppede 12 af hver og fandt tilhørende hvide lys, som passede deri. De blev så spredt tilfældigt rundt på bordene blandt blomster og bladene.

Selvom festen blev holdt i en festsal, synes jeg altså, at vi formåede at pynte det virkelig fint op. Afslappet, men romantisk. Hvidt og enkelt, men enormt smukt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnet bag diagnosen #6: Christian