En kjole til begivenheden

En følelse af wellness

Mens vi var godt i gang med at sætte stregerne til vores drømmehus, besøgte vi en række udstillingshuse, som gav os en masse inspiration og ønsker. Et af dem var uden tvivl et badekar. Vi havde slet ikke tænkt over det, før vi så det i en af udstillingsbyerne i Herning. Men med 3 beskidte og udeglade drengebørn lå den bare lige til højre benet. Selvfølgelig skulle vi have badekar! Og når det så ikke er optaget af boblende børn, jo så drømte jeg da selv om at ligge dér og koble helt af i det varme vand med et glas koldt hvidvin i hånden og absolut ro i hovedet.

Derfor valgte vi, at badekarret skulle være på forældrebadeværelset. Det er privat og mere intimt end sådan et gæstebadeværelse, som det andet primært bruges til. Jeg ønskede derfor at indrette vores badeværelse hyggeligt. Men jeg må indrømme, at badeværelser er ret udfordrende at indrette. Jeg ville gerne opnå en følelse af oase og wellness. Og det er egentlig efterhånden også ret godt lykkedes, synes jeg. Der mangler lige en tabueret ved siden af badekarret, måske en stor gulvplante, nogle billeder på væggen overfor, noget mere hyggebelysning end de indbyggede spots i loftet og så lidt dimseri rundt omkring. Det skal nok komme. Og indtil da er jeg ret godt tilfreds.

Knagerækken henover badekarret er faktisk to knager fra H&M Home, som Kenneth har hængt helt opad hinanden. Det er en fin effekt, at den syner så lang, og så passer træet jo bare så godt ind i resten af vores stil 😉 Knagerækken er lynhurtigt udsolgt, så man skal være hurtig, når den endelig er der. Bare lige et fif – for jeg kiggede hver evig eneste dag i 3 uger, indtil den omsider poppede frem, og jeg omsider nåede at fiske to til vores badeværelse og en enkelt til gæstebadeværelset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole til begivenheden