Detaljer på drengeværelset

Vores stue

I mangel på mere kreativ overskrift får I her at se, hvordan vores stue indtil videre er kommet til at se ud.

Som I kan se ud af vores vinduer, er haven stadig bare en masse jordbunker. Terrassen er lagt, men håndværkerne er stadig i fuld sving med at bygge de sidste huse, lægge asfalt og fortov. Og bagefter går turen så til vores haver, der pt alle sammen rummer uanede mængder jord, mudder, ler og vand.

Jeg elsker kombinationen af træ og hvid, som I kan se, og som går igen i såvel møbler som pyntegenstande. Jeg synes, at det omsider er lykkedes mig at skabe en sammenhæng i stuen, hygge og rene linjer. Måske det hjælper, at man for første gang er helt alene om at have en mening 😉 Under alle omstændigheder har jeg endelig fået den følelse af, at dét her er vores hjem. Det er her, vi har hjemme. Det er vores. Og jeg absolut elsker det. Det er en følelse, jeg aldrig nåede at få i huset i Silkeborg, så det er en lettelse endelig at være nået dertil.

Jeg mangler at få malet væggen bag Bestå tvbordet og fjernsynet grå og få sat lampen til. Derudover har jeg en plan om et kugletæppe og en masse Menu pov lysestager på væggen.

Nu hvor drengenes værelse er mellem køkken og stue, er det klart, at det er derinde, at legetøjet befinder sig. Jovist tager de det med over alt. Ofte sidder de inde i stuen med mig og bygger Lego eller lign., og det er de også mere end velkommen til. Men det er virkelig rart, at hjemmet ikke ligner en vuggestue på en god dag, når drengene sover, og alt legetøj er ryddet væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer på drengeværelset