Det kan godt gå hen at blive dyrt

Og hvad har vi så lavet i dag?

Jo i dag har været ganske særlig: jeg stod nemlig op lidt over 5, gik i bad, tog tøj og make-up på og gjorde mig klar til den første dag på rbg-kursus. I sengen lå Noam og Heine og boblede og skulle for første gang nogensinde være helt alene hjemme fra morgen til aften.
Tøjet fra den første dag uden for min lille barselsboble
Alt sammen fra Pieces
Kurset foregik i Odense og selvom jeg først lige fik mit kørekort i sidste uge, tog jeg turen bag rattet sammen med to andre, som også skulle til kursus. Det har været smadder hyggeligt, men hold nu op, hvor er jeg træt – det har været en lang dag, men endnu mere har jeg savnet min søn. Pyh, det er hårdt at være væk fra ham, men på en eller anden måde føler jeg, at det er nemmere, når jeg ved, at han er hos Heine frem for, hvis han allerede blev passet og var i dagpleje og jeg får helt en knude i maven over tanken om, at han om kun halvanden måned skal i dagpleje. Stod det til mig, ja – så holdte jeg barsel et år mere, men mere realistisk kunne jeg nok godt tænke mig, at Heine tog 3-6 måneders barsel og hyggede med ham og jeg er sikker på, at Heine også godt gad det – hvis det kunne lade sig gøre. 
18.30 satte jeg den sidste medpassager af i Århus, ringede til Heine for at høre, om han ikke godt ville holde Noam vågen og lidt over 19, var jeg hjemme og knugede, krammede og kyssede min søn, som var mindst ligeså glad for at se mig, som jeg var for at se ham. Dét er fantastisk <3
Hjemme igen hos min yderst trætte, men glade dreng <3
Noam og Heine har uden tvivl hygget sig i dag: de har sammen taget bybussen sammen ind til byen, handlet ind og ellers bare leget og slappet af herhjemme – der er ikke ordnet en skid, men det er okay: mine drenge har haft det godt sammen og nydt hinanden alene! 
Træt og udmattet spiser jeg rester fra aftensmaden, Heine sidder og ser fodbold og om lidt fortsætter jeg med at læse i min bog: Fifthy Shades. Jeg troede aldrig, at jeg skulle sige det.. Men jeg er virkelig fanget! Jeg ved godt, at jeg er danskstuderende, men for at være helt ærlig læser jeg yderst sjældent, men i løbet af morgenen og aftenen i går fik jeg læst de første 152 sider. Jeg er forbavset både over mig selv og hvordan bogen fanger mig. 

I morgen begynder en ny dag: først skal vi til rbg, bagefter besøge baby Zoé lidt uden for Århus og senere fortsætter rbg-kurset, hvor Noam er inviteret med som prøve-baby. Han kommer til at elske det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan godt gå hen at blive dyrt