Perfekt til samsovning

Teeny Tiny Heartbeats

Jeg beklager, at jeg har været alt for sløv til at få vist nyfødts billederne af Theo, som Trine tog. Som mor til 2 små drenge er der bare rigeligt at se til lige for tiden, men jeg lover, at de er ventetiden værd!
Inden fotograferingen tænkte vi meget over, hvilke slags billeder vi ønskede. En del af Noams billeder er med rekvisitter i form af huer og lign., og selvom det er smadder sødt, er det ikke de billeder, vi er allermest glade for eller som hænger rundt omkring i vores hjem. Med Theo ønskede vi derfor, at det var ham, der var i fokus, og det har Trine uden tvivl lyttet til. 
Vi har modtaget intet mindre end 75 billeder, og de er simpelthen så flotte alle sammen! Der er rigtig mange favoritter i blandt, og vi har meget svært ved at vælge, hvilke der skal op og være en del af et projekt, jeg er i gang med herhjemme. Men jeg kan allerede nu afsløre, at det sidste billede af drengene får mit hjerte til at smelte om og om igen, så det har vi særlige planer med.

2 kommentarer

  • Marianne Møller

    Hej Simone. Jeg har vist aldrig kommenteret herinde før, men har kigget med i et lille stykke tid. Hvor er dine to små drenge altså bare det sødeste i verden! Mine æggestokke vibrerer jo helt når jeg ser de billeder der 😉 Desuden er det også bare nogle super fine billeder, sådan nogle må jeg jeg helt sikkert også have taget når der forhåbentlig engang kommer en lille guldklump herhjemme 🙂
    – Marianne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ fantastiske billeder, Simone – det er helt vildt, så skønne og smukke de er <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt til samsovning