Boy, n

Tyvstart

imageEfter en noget nær søvnløs nat med sommerfugle i maven af spændthed startede min dag kl 6.15. I dag var første dag på Aarhus Universitet, hvor jeg de næste 2 år skal læse en kandidat i pædagogisk psykologi. Det er noget, jeg har drømt om og kæmpet for, siden jeg startede på læreruddannelsen tilbage i 2010. To barsler og en bachelor senere var jeg én af de 270, der trods 900+ ansøgere, begyndte i dag. Det er så vildt! Så surrealistisk! Og så fedt! I dag og i morgen er egentlig bare Intro, hvor vi bombarderes med informationer, hilser på hinanden og bliver introduceret til studiemiljøet, hele universitetsbyen og alt derimellem. Næste uge begynder vi så for alvor, og jeg glæder mig sådan til at tage hul på netop dét, der har været mit mål hele tiden.

Og til alle jer andre, der potentielt også påbegynder noget i de kommende uger: tillykke med optagelsen og rigtig god fornøjelse ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boy, n